25χρονος έκλεβε αυτοκίνητα στα Βόρεια Προάστια
Κοινωνία

25χρονος έκλεβε αυτοκίνητα στα Βόρεια Προάστια

Το πρωί της Δευτέρας 24 Μαρτίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προέβησαν στη σύλληψη ενός 25χρονου στην περιοχή των Αχαρνών, ο οποίος μαζί με συνομήλικο συνεργό του που αναζητείται είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο στο Μαρούσι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ο συλληφθείς μαζί με τον συνεργό του μετέβαιναν νυχτερινές ώρες σε περιοχές των Βορείων Προαστίων, εντόπιζαν Ι.Χ. οχήματα, τα παραβίαζαν και τα μετέφεραν σε αποθήκη που διατηρούσαν στην περιοχή των Αχαρνών, όπου τα αποσυναρμολογούσαν.

Σε έρευνες στην αποθήκη και στις οικίες του συλληφθέντα και του συνεργού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, πλήθος εξαρτημάτων αυτοκινήτων και δέκα φυσίγγια πυροβόλου όπλου. Το τελευταίο τρίμηνο είχαν, όπως έχει διαπιστωθεί έως τώρα, διαπράξει δώδεκα κλοπές αυτοκινήτων στο Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή, τα Βριλήσσια και τη Μεταμόρφωση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet