«Το Μεγάλο μας Τσίρκο»… πάει Λυκόβρυση-Πεύκη
Πολιτισμός

«Το Μεγάλο μας Τσίρκο»… πάει Λυκόβρυση-Πεύκη

Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή της παράστασης του έργου «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας, η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου πλαισιωμένη από την ορχήστρα καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου το παρουσιάζει σε δύο ακόμα παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η παράσταση έχει ανέβει και στο παρελθόν στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης σημειώνοντας εξίσου μεγάλη επιτυχία.

«Το Μεγάλο μας Τσίρκο», που διατρέχει την ελληνική ιστορία μέχρι την ιστορία Πολυτεχνείου, λογοκρίθηκε όταν πρωτοπαίχτηκε το 1973 και έρχεται σήμερα περίπου 40 χρόνια μετά να είναι το ίδιο επίκαιρο καθώς η ιστορική συγκυρία για τη χώρα είναι εξίσου δύσκολη.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αξέχαστου δημιουργού Ιάκωβου Καμπανέλλη που λίγες μέρες πριν συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατό του.

Η παράσταση ανεβαίνει από 45μελή θίασο. Τους κεντρικούς ρόλους Ρωμιός και Ρωμιάκι ερμηνεύουν οι δάσκαλοι της θεατρικής ομάδας – ηθοποιοί, Αντώνης Περπινιάς και Μαρίνα Μπακοπούλου.

Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος
Σκηνοθεσία: Αντώνης Περπινιάς
Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Κοσκόρου-Παλαμίδη, διευθύντρια Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Διδασκαλία τραγουδιών: Μαίρη Ζούρα
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρίνα Μπακοπούλου

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet