Άνοιξη… με τη Χορωδία και τον Καραγκιόζη
Πολιτισμός

Άνοιξη… με τη Χορωδία και τον Καραγκιόζη

Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου με τίτλο: «Άνοιξη στο Μαρούσι… με λόγο και μουσική» που πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας με μία περιπλάνηση στη μουσική παράδοση ανά την Ελλάδα από τη Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου την Κυριακή 6 Απριλίου και το αφιέρωμα στον μεγάλο δάσκαλο του θεάτρου σκιών Ευγένιο Σπαθάρη την Τετάρτη 9 Απριλίου.

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου–Παλαμίδη, με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας θα παρουσιάσει παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Φιλική συμμετοχή: Χρόνης Αηδονίδης, Χρυσόστομος Μητροπάνος, Βασίλης Καρακώστας
Συμμετοχή: Χορωδία Ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου υπό τη διεύθυνση του πατέρα Λάμπρου Ανδρεάκη
Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Κοσκόρου–Παλαμίδη, Χρυσόστομος Μητροπάνος
Οργάνωση: Φωτεινή Κοσκόρου–Παλαμίδη, Χρυσόστομος Μητροπάνος
Διδασκαλία χορωδίας: Χρυσόστομος Μητροπάνος

Την Τετάρτη 9 Απριλίου ξετυλίγεται η «Η ιστορία της Ελλάδας μέσα από τον Καραγκιόζη» μέσα από το αφιέρωμα στον μεγάλο δάσκαλο του θεάτρου σκιών «Ευγένιο Σπαθάρη».

Ερμηνεία: Γλυκερία, Βασίλης Προδρόμου
Παρουσίαση: Γιάννης Νταγιάκος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όλους τους Μαρουσιώτες και φίλους των ποιοτικών εκδηλώσεων να τιμήσουν με την παρουσία τους τις ανοιξιάτικες βραδιές πολιτισμού του Δήμου απολαμβάνοντας εξαιρετικές ερμηνείες, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, δίπλα στην HELEXPO), στις 20:00.

Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά στον χώρο των εκδηλώσεων με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας από το σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. Ώρα αναχώρησης των λεωφορείων στις 19:20 και 19:40 και επιστροφή από το αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας μετά το πέρας κάθε εκδήλωσης.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet