Με 200 μαθητές ξεκίνησαν οι “Αθλητικές Παρέες” στην Κηφισιά
Αθλητισμός

Με 200 μαθητές ξεκίνησαν οι “Αθλητικές Παρέες” στην Κηφισιά

Το Μαθητικό Πρόγραμμα «Αθλητικές Παρέες», που υλοποιεί δωρεάν για τους μαθητές και τις μαθήτριες Δημοτικού Σχολείου το ΝΠΔΔ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» Πολιτισμού & Αθλητισμού, στους αύλιους χώρους των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης, έχει ξεκινήσει από 1η Οκτωβρίου με πολύ μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από όλα τα σχολεία του Δήμου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα, ως πιλοτικό, λειτουργεί προς το παρόν σε πέντε (5) σχολεία, τα οποία γεωγραφικά διευκολύνουν όλα τα υπόλοιπα.

Μέχρι σήμερα συμμετέχουν 200 μαθητές και μαθήτριες που έχουν τη χαρά να παίξουν βόλεϊ, χάντμπολ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τέννις, αλλά και να έρθουν σε επαφή με πολλά αγωνίσματα του στίβου (κλασικού αθλητισμού).

Το πρόγραμμα υλοποιούν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Κατσιούλης Γιώργος, Κούστα Ελισσάβετ, Μαρκετάκη Άννα, Ξυγκά Λίνα, Παναγιωτίδου Άννα, Χρηστίδης Νίκος, στα Δημοτικά Σχολεία 1ο , 2ο , 3ο, 4ο Κηφισιάς και στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης και περιμένουν όλα τα παιδιά που είναι δημότες Κηφισιάς να δηλώσουν συμμετοχή στα σχολεία τους, καθώς και τους μαθητές και μαθήτριες από άλλα σχολεία στα γραφεία του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Πρόγραμμα

Δευτέρα έως Παρασκευή

16:30-17:30 Γ΄ – Δ΄ Τάξεις

17:30-18:30 Ε΄ – ΣΤ΄ Τάξεις

Οι συγκεκριμένες αθλητικές δραστηριότητες έχουν σκοπό, εκτός από τη φυσική άσκηση και την αθλητική αγωγή, τη μύηση και εξάσκηση σε συγκεκριμένα αθλήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Εμ. Μπενάκη 3 Κηφισιά, 145 62. Τηλ.: 210 8080527.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet