Ανταποκρίθηκαν στην αιμοδοσία
Κοινωνία

Ανταποκρίθηκαν στην αιμοδοσία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΙΠΑΠ, στις 2 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε εθελοντική Αιμοδοσία στη Δημοτική Κοινότητα Λυκόβρυσης, στον πολυχώρο στην οδό Μπενίση και Ξάνθης.

Όπως αναφέρεται σχετικά, οι δημότες ανταποκρίθηκαν προσφέροντας λίγο από το αίμα τους που αποδεικνύεται σωτήριο για τους συνανθρώπους μας σε κρίσιμες στιγμές. Η οργάνωση της αιμοδοσίας από το Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» ήταν άψογη και η προσέλευση για την αιμοδοσία εξελίχθηκε ομαλά και χωρίς ταλαιπωρία.

Η διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες για την προσέλευση τους, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια για την Τράπεζα Αίματος, ώστε αυτή να είναι αποτελεσματική και διαθέσιμη σε όλους. Ευχαριστεί επίσης την κ. Σπέη Σεσίλια, την κ. Μάλαμα Βίκυ και τον κ. Ματιζαβίνο Γιάννη, που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την αιμοδοσία.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Διαπιστώνουμε, για μια ακόμα φορά, ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός συνδημοτών που δραστηριοποιείται στον τομέα της κοινωνικής συνεισφοράς. Οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης τους δυναμώνουν τη θέλησή μας, στις επαχθείς οικονομικές συνθήκες, να ενισχύσουμε το κοινωνικό έργο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet