ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ: Τα προβλήματα θέλουν συμμετοχική διοίκηση
Πολιτική

ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ: Τα προβλήματα θέλουν συμμετοχική διοίκηση

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, σχετικά με την παρουσίαση του έργου για την περίοδο 2011-2014 της σημερινήε δημοτικής αρχής του Δήμου Κηφισιάς που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Απριλίου.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

Η σημερινή διοίκηση τα δώδεκα χρόνια που ήταν στο Δήμο έδειξε τι μπορούσε να κάνει και σε ειδική εκδήλωση παρουσίασε το έργο της με μακέτες-ΕΣΠΑ καθώς για το 2013 η απορροφητικότητα ήταν μόνο 25% σύμφωνα με την ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης (Διαχειριστική Αρχή ΕΣΠΑ, πληρωμές εντός 2013 9.800.682 ευρώ επί των συμβάσεων). Οι πολίτες έχουν λόγο να την εμπιστευτούν για άλλα πέντε χρόνια;

Τα προβλήματα του Δήμου μας εξακολουθούν να υπάρχουν και θέλουν άμεση αντιμετώπιση. Ελλιπής ηλεκτροφωτισμός, συνεχείς αδειοδοτήσεις και χρήσεις που υποβαθμίζουν τις κατοικίες και αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία της πόλης, κυκλοφοριακά προβλήματα σε ορισμένες συνοικίες και έλλειψη χώρων στάθμευσης, καθυστερήσεις ακόμη και αδιαφορία στην διεκπεραίωση αιτημάτων των δημοτών.

Τα προβλήματα του Δήμου μας θέλουν συμμετοχική διοίκηση. Σε πολλές περιπτώσεις τα κοινοτικά συμβούλια ειδικά της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης περιθωριοποιούνται . Οι πολίτες νιώθουν ξεκομμένοι από τον Δήμο τους, αισθάνονται πως δεν έγινε τίποτα στην περιοχή τους. Η ομαλή συνένωση σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» είναι μόνο στα χαρτιά.

Τα προβλήματα του Δήμου μπορούν να αντιμετωπιστούν με νέα διοίκηση, χωρίς κομματικές ταυτότητες ή συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Μάλιστα είναι αδύνατον να κρυφτούν κάποιες στιγμές οι στενές σχέσεις με το κόμμα. Αυτό αποδείχθηκε και κατά την εκδήλωση παρουσίασης του έργου της υπάρχουσας δημοτικής αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet