Άφθονο γέλιο από τον Θίασο των «…ήντα»
Πολιτισμός

Άφθονο γέλιο από τον Θίασο των «…ήντα»

Κέφι και άφθονο γέλιο πρόσφερε το βράδυ της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2015 ο «Θίασος των …ήντα» του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής με τη  σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου «Όσοι καήκαν στον χυλο», που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ και κριτικό ύφος την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε σήμερα.

Μέλη τηςΗ θεατρική ομάδα «Ο Θίασος των ...ήντα» παρουσίασε το έργο «Όσοι καήκαν στον χυλό»Η παράσταση, που ανέβηκε για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη παράσταση δόθηκε στις 14 Ιουνίου 2015 στην  Ελληνογαλλική Σχολή), είναι σε σκηνοθεσία της Πηνελόπης Πιτσούλη, ενώ τη μουσική επιμέλεια και σύνθεση του τραγουδιού έναρξης υπογράφει ο Αντ. Καρατζίκης,  οι χορογραφίες είναι της Τέτης Νικολοπούλου και υπεύθυνη της καταπληκτικής «ομάδας των …ήντα» η Λαμπρινή Οικονομίδου.

Το θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος πλημμύρησε από  κόσμο που χάρηκε και καταχειροκρότησε την παράσταση και τους συντελεστές της.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ευχαρίστησε τους συντελεστές της βραδιάς και ιδιαίτερα τον Γ. Χασάπογλου, την Π. Πιτσούλη και τους ηθοποιούς του ΚΑΠΗ, τους οποίους ανέφερε και παρουσίασε έναν–έναν, όπως και  όλους όσοι δούλεψαν για την πραγματοποίηση της.

Στην παράσταση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Παπαγεωργίου και Ζωή Φωτεινού, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαμιχαήλ, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, κ.ά.

Στον χώρο της παράστασης συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα για τους πρόσφυγες και τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet