Συνεχίζεται η στήριξη συνανθρώπων μας
Κοινωνία

Συνεχίζεται η στήριξη συνανθρώπων μας

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Κηφισιάς οργανώνουν δράσεις για τη συλλογή τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας που θα προσφερθούν στις οικογένειες που στηρίζονται από αυτές.

Έχει πραγματοποιηθεί παρουσίαση του προγράμματος και του σκοπού των Κοινωνικών Δομών στα σχολεία και τα ΚΑΠΗ του Δήμου ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν άνθρωποι όλων των ηλικιών στους δημότες του Δήμου Κηφισιάς που έχουν ανάγκη.

Το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 από τις 10:30 έως τις 15:00 θα ξεκινήσει ανταλλακτικό bazzar στο κέντρο της Κηφισιάς στην οδό Λεβίδου και Κασσαβέτη με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την προσπάθεια που γίνεται και να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους. Λαμπάδες, βιβλία και κάρτες θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών. Το ανταλλακτικό bazzar θα συνεχίσει τη δράση του το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 έως και την Μ.Τετάρτη 16 Απριλίου 2014.

Επιπλέον, την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 από τις 10:00 έως και τις 16:00 εκπρόσωποι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Κηφισιάς θα βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς και καλούν όλους να βοηθήσουν ώστε να βοηθηθούν οι 200 οικογένειες που επωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα 200 άτομα του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Η προσπάθεια είναι συλλογική και όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή σε οποιονδήποτε βαθμό και με όποιο τρόπο μπορούν. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε βοήθεια και προσφορά μπορεί να κάνει τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας καλύτερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet