Στις 22 Νοεμβρίου μετατρέπουμε το Νομισματοκοπείο σε χώρο πρασίνου
Ποιότητα Ζωής

Στις 22 Νοεμβρίου μετατρέπουμε το Νομισματοκοπείο σε χώρο πρασίνου

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Πατούσας Χαλανδρίου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», και το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου, προσκαλούν τους πολίτες σε δενδροφύτευση στον χώρο του Νομισματοκοπείου, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στις 10:30 π.μ.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου.

Πρόκειται για μία προσπάθεια του Συλλόγου να εξωραϊστεί ο χώρος του Νομισματοκοπείου και να διεκδικηθεί για τον Δήμο, ώστε να παραμείνει στους κατοίκους του Χαλανδρίου ως χώρος πρασίνου και αθλοπαιδιών. Γίνεται προσπάθεια από όλους τους φορείς, ο χώρος να γίνει πνεύμονας πρασίνου, κάτι που δυστυχώς εκλείπει από την περιοχή και να πάψει να είναι χώρος συγκέντρωσης σκουπιδιών και ακαθαρσιών.

Ο Δήμος Χαλανδρίου θα προμηθεύσει τον Σύλλογο και τους εθελοντές με επιπλέον δέντρα και θα παρέχει τεχνική υποστήριξη με την παρουσία γεωπόνων του Δήμου για την καλύτερη διευθέτηση του πρασίνου.

«Σε μια προσπάθεια που μόνο οφέλη έχει να προσφέρει, όχι μόνο για τους περίοικους αλλά και για όλους τους κατοίκους του Χαλανδρίου, η συμμετοχή σας στην εκδήλωση κρίνεται απαραίτητη. Εκτός από την καλή σας διάθεση και τη θετική σας ενέργεια, παρακαλείστε να φέρετε μαζί σας μία τσουγκράνα, τσάπα ή σκαλιστήρι για να βοηθήσετε στην προσπάθεια αυτή.

»Ας μην ξεχνάμε πως για να πετύχουμε έναν στόχο χρειάζεται συλλογικότητα, ομαδικό πνεύμα, αλληλεγγύη και δουλειά από όλους μας.

»ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. Σας περιμένουμε», αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Πατούσας Χαλανδρίου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», το Σώμα Εθελοντών του Χαλανδρίου και ο Δήμος Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet