Ένας χώρος «στολίδι» δημιουργείται στη γειτονιά του Νομισματοκοπείου
Ποιότητα Ζωής

Ένας χώρος «στολίδι» δημιουργείται στη γειτονιά του Νομισματοκοπείου

Δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στον χώρο του Νομισματοκοπείου, σε συνέχεια προηγούμενης δράσης καθαρισμού του οικοπέδου, η οποία είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2015.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Πατούσας Χαλανδρίου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και του Σώματος Εθελοντών Δήμου Χαλανδρίου, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου και τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών. Μια προσπάθεια ο χώρος, από σκουπιδότοπος, να μετατραπεί σε πνεύμονα πρασίνου.

Με σύμμαχό τους τον καλό καιρό, πήραν στα χέρια φτυάρια, σκαλιστήρια και τσουγκράνες ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, οι αντιδήμαρχοι Έλενα Χριστούλη, Δημήτρης Χριστουλάκης και Κώστας Γερολυμάτος, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Συλλόγου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», υπάλληλοι της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Χαλανδρίου, εθελοντές, δημότες και φύτεψαν τα πρώτα πενήντα δέντρα περιμετρικά του οικοπέδου, φροντίζοντας να μείνει χώρος για ποδήλατο, μπάλα και κυρίως παιχνίδι.

Επόμενο βήμα είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, να τοποθετηθούν παγκάκια, ώστε ο χώρος πρασίνου να στολίζει τη γειτονιά του Νομισματοκοπείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet