Με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε η Ενότητα
Πολιτική

Με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε η Ενότητα

Με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου Γιώργο Διδασκάλου συναντήθηκε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 αντιπροσωπεία του συνδυασμού Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι αποτελούμενη από τον επικεφαλής Λευτέρη Μαγιάκη και τις δημοτικές συμβούλους Κατερίνα Ψάλτη και Μαίρη Διακολιού.

Στη συνάντηση που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα ο γενικός γραμματέας ενημέρωσε για τον ρόλο, τα καθήκοντα και τις προτεραιότητες του όσον αφορά στη διοίκηση του Δήμου.

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία της παράταξης έθεσε ορισμένα ζητήματα που, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η παράταξη θεωρεί ως πρώτης προτεραιότητας για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου, όπως η βελτίωση των οικονομικών του και η πρόσληψη του αναγκαίου επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού με μόνιμη και σταθερή θέση εργασίας.

Εθίγησαν επίσης μεταξύ άλλων το θέμα της ολοκλήρωσης του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Δήμου και του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Συζητήθηκε ακόμη το πάγιο αίτημα της παράταξης για ουσιαστικοποίηση των εργασιών της Επιτροπής Διαβούλευσης και της σύνδεσης του ιστοχώρου του Δήμου με τους αντίστοιχους όλων των παρατάξεων.

«Επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές», αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ότι αποτελεί κοινό στόχο η ανύψωση του κύρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών που μέσα στην οικονομική κρίση προσβλέπουν στη στήριξη του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet