Αλληλεγγύη στον δήμαρχο Πάτρας Κ. Πελετίδη από το Σωμ. Εργαζομένων
Κοινωνία

Αλληλεγγύη στον δήμαρχο Πάτρας Κ. Πελετίδη από το Σωμ. Εργαζομένων

Ανακοίνωση με την οποία τάσσονται στο πλευρό του διωκόμενου δημάρχου Πατρών Κώστα Πελετίδη, για την άρνησή του το 2014 να παραδώσει στοιχεία εργαζομένων του Δήμου του στο υπουργείο Εσωτερικών, εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με την οποία ταυτόχρονα καταγγέλλει την “αριστερά του κεφαλαίου”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου:

Καταγγέλλουμε τη δίωξη του δημάρχου Πάτρας από τις δικαστικές αρχές γιατί αρνήθηκε το 2014 να παραδώσει στοιχεία στο υπουργείο Εσωτερικών με σκοπό την απόλυση των συναδέλφων εργαζομένων που είχαν μονιμοποιηθεί.

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι χέρι με τη καταστολή και τις διώξεις. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. δεν διστάζει να διώκει όσους παλεύουν για τα εργατικά δικαιώματα, γιατί πρόθυμα σχεδιάζει και υλοποιεί τις αντεργατικές κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μονοπωλίων.

Βάζουν στο στόχαστρο τους τον δήμαρχο Πάτρας γιατί υπερασπίσθηκε τους εργαζόμενους του Δήμου του, αλλά το σπουδαιότερο γιατί υπερασπίσθηκε το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά. Ταυτόχρονα κουβέντα δεν λένε για όσους συνειδητά καταπατούν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων.

Δηλώνουμε στην αριστερά του κεφαλαίου ότι θα μας βρει μπροστά της, όλους μαζί, μία γροθιά. Όπως αυτοί διάλεξαν μεριά, τη μεριά των αφεντικών, έτσι και εμείς έχουμε διαλέξει το μετερίζι του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

Εκφράζουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στον κομμουνιστή δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet