Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ενόψει ευρωεκλογών
Πολιτική

Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ενόψει ευρωεκλογών

Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποίησε ολομέλεια στις 3-4-2014 με θέμα τις επικείμενες ευρωεκλογές. Στην ολομέλεια παρευρέθηκαν μέλη της οργάνωσης καθώς επίσης και ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ Παύλος Χρηστίδης. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λυκόβρυσης – Πεύκης θέλει να εκφράσει την ανάγκη για αλλαγή σελίδας στην ηγεσία της Ε.Ε., τη δημιουργία ενός νέου πλαισίου λειτουργίας των Ευρωπαϊκών θεσμών, ο οποίος θα στοχεύει στην αναδιανομή του εισοδήματος, την προστασία των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στη βιώσιμη ανάπτυξη του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Χαρακτηριστικά, ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Οι συσχετισμοί αυτή τη στιγμή στην Ε.Ε. είναι υπέρ των συντηρητικών και ευρωσκεπτιστικών, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια επικίνδυνη κατάσταση για το μέλλον της Ευρώπης. Από την άλλη, οι φιλοευρωπαϊκές δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να ενισχυθούν ώστε και να διασφαλίσουν ότι στα επόμενα χρόνια η Ε.Ε. θα λειτουργεί κανονικά και όχι με χρονοκαθυστέρηση, όπως συνέβη στην περίπτωση της Ελλάδας το 2010. Ταυτόχρονα οι δυνάμεις της ευρωπαϊκής προόδου οφείλουν να διαμορφώσουν κλίμα περισσότερης αλληλεγγύης, περισσότερης δημοκρατίας, υπέρ των συμφερόντων των λαών της Ευρώπης, μέσα στα πλαίσια μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet