Δήμος: «Άλλαξε ο Μανωλιός…»
Πολιτική

Δήμος: «Άλλαξε ο Μανωλιός…»

Mε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αμαρουσίου απαντά σε πρόσφατο δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, το οποίο σχολίαζε πρόσφατη ομιλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Στο σχετικό κείμενο έκδηλη είναι η κριτική διάθεση της διοίκησης του νυν δημάρχου κατά της μετονομασίας του προαναφερόμενου συνδυασμού, την οποία και θεωρεί ως «επικοινωνιακή φούσκα».

Η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

«Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης της δημοτικής παράταξης “Κόντρα στον Καιρό” και τον σχολιασμό που επιχειρεί σε ομιλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Πρώτον, οι κομματικές παρωπίδες που φορούν τα στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης δεν τους επιτρέπουν να αντιληφθούν πόσο πολύ απέχουν όσα υποστηρίζουν για το έργο της Διοίκησης Πατούλη, από την πραγματικότητα που αντιλαμβάνονται οι συμπολίτες μας. Μόνον αυτοί, εξαιτίας της κομματικής τους τύφλωσης, θεωρούν έργα βιτρίνας όλα τα μεγάλα έργα και παρεμβάσεις που έχουν γίνει στα 7 χρόνια της θητείας Πατούλη.

Δεύτερον, δεν μπορούν να αντιληφθούν ο κ. Μαγιάκης κι όσοι του απέμειναν από το αποτυχημένο εγχείρημα συγκρότησης «αντι-Πατουλικού μετώπου», ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν Δήμαρχο, κι όχι Πρωθυπουργό. Να ψηφίσουν τη δημοτική παράταξη εκείνη που μπορεί να εγγυηθεί με τα πρόσωπα και το πρόγραμμά της ότι θα πάει την πόλη μας μπροστά, κι όχι την παράταξη εκείνη που θέλει να κάνει δώρο στο κόμμα την πόλη και τους κατοίκους. Για την παράταξη του κου Μαγιάκη μεγαλύτερη αξία έχει το κόμμα του, για μας προτεραιότητα είναι το Μαρούσι.

Τρίτον, αν νομίζει η παράταξη “Κόντρα στον Καιρό” ότι μπορεί να ξεγελάσει τους πολίτες του Αμαρουσίου για τις πραγματικές της προθέσεις, απλά και μόνον μετονομαζόμενη σε «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», θα διαψευστεί. Οι πολίτες του Αμαρουσίου «δεν τσιμπάνε» σε τέτοιες «επικοινωνιακές φούσκες», όπως «δεν τσίμπησαν» κι άλλοι επώνυμοι συμπολίτες μας στη «σημαδεμένη διαδικασία» που επιχείρησαν να εφαρμόσουν, για να προσδώσουν ψεύτικη δυναμική στην ξεπερασμένη πολιτικά υποψηφιότητά τους.

Οι πολίτες του Αμαρουσίου γνωρίζουν καλά ποια είναι παράταξη Μαγιάκη, όποιο όνομα κι αν έχει. Είναι η παράταξη της άρνησης, της ανευθυνότητας, του μηδενισμού, της μπαχαλοποίησης της πολιτικής ζωής της πόλης. Είναι η παράταξη που χρησιμοποιεί συστηματικά το ψέμα και τη συκοφαντία για να σπιλώσει την προσπάθεια και το έργο της Διοίκησης Πατούλη, αλλά και για να αποκρύψει το πολιτικό της έλλειμμα. Είναι η παράταξη που μόνον καταγγέλλει και δεν έχει να προτείνει τίποτα.

Όσο λοιπόν κι αν προσπαθούν να μας ξεγελάσουν, αλλάζοντας το όνομα της δημοτικής τους κίνησης, το μόνο που πετυχαίνουν ο κ. Μαγιάκης και η παράταξή του είναι να επιβεβαιώνουν τη γνωστή λαϊκή παροιμία «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet