Από υποψήφιος Δήμαρχος… σχολιαστής
Πολιτική

Από υποψήφιος Δήμαρχος… σχολιαστής

Κατά της δημοτικής παράταξης Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, με επικεφαλής τον Τάσο Μαυρίδη, καταφέρεται ο συνδυασμός ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, της Μαρίας Γώγου, με αφορμή δελτίο Τύπου της πρώτης.  Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Από υποψήφιος Δήμαρχος… σχολιαστής

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές ζητούσαν την εμπιστοσύνη του κόσμου υποψήφιοι Δήμαρχοι. Σήμερα μάθαμε, ότι κάνουν το ίδιο και υποψήφιοι σχολιαστές!!!

Οι γενικόλογες και άνευ ουσίας επισημάνσεις του κ. Μαυρίδη θα μπορούσαν να μας έβρισκαν σύμφωνους στον βαθμό που αυτές δεν περιέγραφαν ανούσια, αλλά ουσιαστικά, τα ζητήματα που αφορούν στους πολίτες και ιδιαίτερα αν τις έκανε ως υποψήφιος Δήμαρχος και όχι ως σχολιαστής.

Πράγματι οι προσωπικές διαδρομές όλων είναι γνωστές στους πολίτες του Δήμου μας. Γνωρίζουν ποια αντιμετώπιζε νηφάλια και με επιχειρήματα τις επιχειρούμενες οξύνσεις και ποιος με κραυγές και αποκλεισμούς προσπαθούσε να επιβάλει το δίκιο του ισχυρού! Χαιρόμαστε πάντως που έστω και αργά ο κ. Μαυρίδης ομολογεί ότι η πολιτική όξυνσης δεν ωφελεί πουθενά.

Ας μας το δείξει έμπρακτα επιπλήττοντας τον μέχρι τώρα έξαλλο υποψήφιό του, γιατί, ενώ κατηγορεί άλλους, αλήθεια ποιους; για «…τεχνικές όξυνση και διχασμού…», δικός του υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε φραστικά δημόσια σε υποψήφιο της «Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών» με αήθεις εκφράσεις. Μήπως ο συγγραφέας είναι ξένος προς τα τοπικά δρώμενα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και δεν γνωρίζει τους υποψηφίους του συγκεκριμένου συνδυασμού;

Οι πολίτες θέλουν πράγματι διάλογο για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν και περιμένουν από τον Δήμο την αντιμετώπισή τους, τη λύση τους.

Η «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών» γνωρίζει πολύ καλά την οικονομική κατάσταση του Δήμου και των πολιτών και δεν πάσχει από το σύνδρομο του μεγαλοϊδεατισμού για να υπόσχεται τα πάντα σε όλους. Η παράταξή μας εκείνο που υπόσχεται είναι η ουσιαστική συμμετοχή όλων των ενεργών πολιτών, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και δεσμεύσεις κάθε είδους, στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που εκείνοι και ο Δήμος έχουν. Αυτό προϋποθέτει καθημερινά, δημοκρατικό διάλογο ουσίας. Ένα διάλογο που πρέπει κάποτε όχι ως «παρατηρητής», αλλά ως υποψήφιος Δήμαρχος να κάνει και ο κ. Μαυρίδης!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet