Συσκέφτηκαν για την ασφάλεια
Κοινωνία

Συσκέφτηκαν για την ασφάλεια

Ευρεία σύσκεψη, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών των αρχών ασφαλείας σε επίπεδο περιφέρειας Αττικής, αλλά και των διοικητών Ασφαλείας και Αστυνομίας του Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και με επίκεντρο τη συνεργασία όλων των πλευρών για την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση στις γειτονιές της πόλης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ταξίαρχου Γιώργου Ζαφειρόπουλου, του υποδιευθυντή Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής Εμμανουήλ Πλουμή, του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου Σπύρου Κρεζία, του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Φώτη Τζελέπη, του πρώην διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου Ηλία Κατσίμπουρα, του αντιδημάρχου Δημήτρη Σμυρνή, του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Καρλαύτη, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία στις γειτονιές της πόλης, εν απουσία των ομάδων ΔΙΑΣ όπως, επίσης, στην καλή συνεργασία μεταξύ όλων των πλευρών προς την κατεύθυνση να εμπεδωθεί αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Δίνοντας τα εύσημα στους επικεφαλής των αρχών για τις επιτυχίες τους και τη δραστική μείωση των συμβάντων μικροεγκληματικότητας στο Μαρούσι, όπως πιστοποιείται από τα επίσημα στοιχεία, ο κ. Γ. Πατούλης εξέφρασε την πρόθεση από την πλευρά του Δήμου να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση προς τις αρχές Αστυνομίας και Ασφάλειας της πόλης, συνδράμοντας και ενισχύοντας το έργο τους. Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε την πρωτοβουλία να παραχωρήσει στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου ένα όχημα της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων του Τμήματος και των περιπολιών στις γειτονιές.

Τέλος, αναφορικά με την εμπλοκή που έχει προκύψει στο ζήτημα της ανέγερσης του σχολικού συγκροτήματος – γυμναστηρίου στην παραχωρηθείσα στον Δήμο από την ΚΕΔ έκταση στην Αγία Φιλοθέη, ο κ. Γ. Πατούλης ενημέρωσε τις Αρχές για την παρουσία και στήριξη του Δήμου προς τις ενέργειες που έχουν αναλάβει κάτοικοι και φορείς της περιοχής την προσεχή Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, με στόχο να αρθεί το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί και να προχωρήσει εντός χρονοδιαγράμματος η μελέτη κατασκευής του σύγχρονου με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά σχολείου.

Από την πλευρά των εκπροσώπων των αρχών Αστυνόμευσης και Ασφαλείας επιβεβαιώθηκε η πρόθεση για να υπάρξει καλή συνεργασία με τον Δήμο για την από κοινού και με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο διαχείριση των ζητημάτων ασφαλείας της περιοχής προς όφελος των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet