5ο Τουρνουά Judo… εκτός έδρας
Αθλητισμός

5ο Τουρνουά Judo… εκτός έδρας

Στις 22/3/2014 η Αθλητική Νεανική Ακαδημία ΑΘΛΟΣ, που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, πραγματοποίησε το 5ο Τουρνουά Judo (Κατηγ. Παίδων) εκτός της έδρας της, ύστερα από την άρνηση παραχώρησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων με απόφαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ του Δήμου Πεντέλης. Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Μεταμόρφωσης, το οποίο παραχωρήθηκε από τον δήμαρχο Μιλτιάδη Καρπέτα.

Την έναρξη των Αγώνων κήρυξε ο αντιπρόεδρος της Αθλητικής Νεανικής Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ, ερευνητής του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών Δρ. Μπέης Δημήτριος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και κάθε πρόοδο στο ολυμπιακό άθλημα του Judo.

Το τουρνουά παρακολούθησαν πάνω από 2.000 άτομα και συμμετείχαν 25 σύλλογοι και 280 αθλητές. Οι αγώνες από την έναρξη ως τη λήξη τους ήταν πολύ καλά οργανωμένοι και οι διαιτητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Judo άψογοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αναγνωρίζοντας τη συμβολή όλων των συντελεστών για την επιτυχία των αγώνων, θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς ιδιαίτερα:

α) Τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Μ. Καρπέτα για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Μεταμόρφωσης.

β) Τον πρώην δήμαρχο Μελισσίων και υποψήφιο δήμαρχο Πεντέλης κ. Μ. Γραφάκο για την παρέμβασή του προς τον Δήμο Μεταμόρφωσης, προκειμένου να παραχωρηθεί ο αθλητικός χώρος για τους αγώνες.

γ) Τα μέλη του Δ.Σ. της Πνευματικής Κίνησης Βορείων Προαστίων: την πρόεδρο κ. Μ. Αραμπάνου, τη γραμματέα κ. Β. Μπάγιου και την ταμία κ. Α. Τσεμπερά για τη διοικητική τους υποστήριξη.

γ) Τον προπονητή του ΑΘΛΟΥ και ομοσπονδιακό προπονητή Εθνικής Ομάδας Εφήβων κ. Κ. Λεονταρίδη.

δ) Τους αθλητές, τους γονείς τους και τους λοιπούς παρευρισκόμενους.

ε) Την εταιρεία “Σκλαβενίτης” για την ευγενική χορηγία της.

Τους Αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Εθνών Ευαγγελία Βλυσίδου-Λεονταρίδου, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ του Δήμου Μελισσίων Κ. Δημητράκης, η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Μελισσίων Κ. Θεοφιλίδου-Δημητράκη, εκπρόσωποι του Δήμου Μεταμόρφωσης, εκπαιδευτικοί και παλαίμαχοι αθλητές του ολυμπιακού αθλήματος Judo.

Διαβάστε εδώ την ευχαριστήρια επιστολή της Ακαδημίας προς τον κ. Μιλτιάδη Καρπέτα: Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet