Μάγεψε το κοινό η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μάγεψε το κοινό η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Αμαρουσίου και η βράβευση, από τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στην εκστρατεία Ecomobility, κατακτώντας το Α΄ Βραβείο Δραματουργικής Έκφρασης, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, στον πολυχώρο «Δαΐς».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου απευθύνοντας ευχές προς τους παριστάμενους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, μίλησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με θερμά λόγια για τη Μικτή Χορωδία Ενηλίκων, συγχαίροντας τους χορωδούς που εκπροσωπούν επάξια τον Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και τη μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου που συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση το λαμπρό έργο της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου που ήταν η ψυχή της χορωδίας. Συνεχάρη επίσης, τους μαθητές και τις μαθήτριες  των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που εκπροσωπώντας τον Δήμο Αμαρουσίου στον διαγωνισμό «Ecomobility – Οικολογική Μετακίνηση» κατέλαβαν τη δεύτερη θέση σε πανελλαδικό επίπεδο και απέσπασαν το 1ο Βραβείο Δραματουργικής Έκφρασης. «Είναι τιμή μας που το σχολείο σας βρίσκεται στα διοικητικά όρια της πόλης μας και η διάκρισή σας αυτή, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Η συνεργασία του Δήμου με το σχολείο σας είναι άψογη και θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να προωθούμε κοινές δράσεις προς όφελος της νέας γενιάς» κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στη βράβευση μαθητών των Εκπαιδευτηρίων ΔούκαΑκολούθως, ο κ. Πατούλης απένειμε τιμητικούς επαίνους στους οκτώ μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και συγκεκριμένα στους: Ζαχαρόπουλο Νικόλαο, Τσιτσοπούλου Βασιλική, Φιλίππου Ιωάννα-Μαρία, Οικονόμου Παναγιώτη, Νικίδη Φωτεινή, Κασάπη Γαβριέλλα, Αυγουστίδη Γεώργιο-Νικηφόρο και Φιλίπου Ευσταθία.

Επίσης ο δήμαρχος Αμαρουσίου απένειμε τιμητική πλακέτα στον καθηγητή Εικαστικών Θεόδωρο Χρυσικό που είχε την επίβλεψη της εργασίας και στον δ/ντή του Γυμνασίου Αντώνιο Ψυρή για τον συντονισμό της όλης προσπάθειας.

Η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων ερμηνεύοντας υπέροχα ύμνους και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο μάγεψε το κοινό, που με το θερμό χειροκρότημά του επιβράβευσε τους χορωδούς, εκ μέρους των οποίων, η πρόεδρος Τούλα Λαζάρου προσέφερε στον δήμαρχο ένα μπουκέτο λουλούδια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet