Επί ποδός… πολέμου η ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού
Κοινωνία

Επί ποδός… πολέμου η ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού

Σε απεργιακή κινητοποίηση στις 27 ή 28 Ιανουαρίου προσανατολίζεται η ΑΔΕΔΥ, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη των Ομοσπονδιών της ΑΔΕΔΥ που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στη σύσκεψη, που έγινε παρουσία περισσότερων από 130 εκπροσώπων Ομοσπονδιών και Σωματείων, το πνεύμα που επικράτησε ήταν οι κινητοποιήσεις να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό και να πάρουν ποικίλες μορφές, ώστε να μην προχωρήσει η ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση.

Η εντατικοποίηση των δράσεων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και υπουργείων, ενώ η ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει σε άμεση ευρύτερη ενημέρωση των εργαζομένων σε όλη τη χώρα για το ασφαλιστικό.

Η ΑΔΕΔΥ βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ ώστε να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο με στόχο την ακύρωση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, καθώς όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρης Καλομοίρης, «έχουμε να κάνουμε με τη μητέρα των μαχών και η μάχη θα έχει όλες τις μορφές του αγώνα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να διαλυθεί ο Δημόσιος και Κοινωνικός χαρακτήρας της Ασφάλισης».

Ο κ. Καλομοίρης έκανε κάλεσμα σε όλους τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους, τους ασφαλισμένους σε όλους τους πολίτες γενικότερα για μαζική συμμετοχή στη συγκέντωση που διοργανώνεται το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην Ομόνοια στις 12.00 με σύνθημα όπως τόνισε «μπορούμε να τους σταματήσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet