“Η απελπισία πανικοβάλλει τον Στεργίου”
Πολιτική

“Η απελπισία πανικοβάλλει τον Στεργίου”

Με οξύτατο σχόλιο, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, απαντά ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Μανώλης Γραφάκος σε ανακοίνωση του Δήμου για έρευνα από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της υπόθεσης της πρώην Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του πρώην Δήμου Μελισσίων. Μέσω του σχολίου του, ο κ. Μ. Γραφάκος αφενός απορρίπτει τις καταγγελίες της διοίκησης του νυν δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη κι αφετέρου αναφέρεται στις δικαστικές διώξεις του τελευταίου, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ακολουθεί το σχετικό σχόλιο:

Μανώλης Γραφάκος: «Ο πανικός και η απελπισία για την ήττα που έρχεται κάνει τον κ. Στεργίου και τους συνεργάτες του να παραληρούν και να κινούνται στα όρια της γελοιότητας»

Με δήλωση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης απαντά ο Μανώλης Γραφάκος στη σημερινή ανακοίνωση του κ. Στεργίου, στην οποία αναφαίνεται η σπασμωδικότητα, ο έκδηλος πανικός και η απελπισία που έχει καταλάβει τόσο τον κ. Στεργίου, όσο και τους συνεργάτες του, στη βεβαιότητα της συντριπτικής ήττας που έρχεται.

Συγκεκριμένα ο κ. Γραφάκος αναφέρει:

«Η απελπισία που έχει καταβάλει και έχει πανικοβάλει τον κ. Στεργίου και τους συνεργάτες του για τη βέβαιη συντριβή που έρχεται για αυτούς σε 40 μέρες στις εκλογές, τους κάνει να παραληρούν και να κινούνται στα όρια της γελοιότητας. Ανέφεραν σήμερα ότι “ο οικονομικός εισαγγελέας” ερευνά την υπόθεση της ΚΕΚΑ και συνδέουν την ενέργεια αυτή με προηγούμενη ανακοίνωσή μου ότι όλες οι υποθέσεις που έστειλε εναντίον μου ο κ. Στεργίου στον εισαγγελέα απορίφθηκαν.

Η αλήθεια:

Οι 18 υποθέσεις εναντίον μου, που έστειλε ο κ. Στεργίου τον Νοέμβριο του 2011, έχουν μπει οριστικά στο αρχείο και απορρίφθηκαν ως αβάσιμες. Τελεία και παύλα με αυτό “κύριοι και κυρίες” της διοίκησης Στεργίου. Άλλωστε δε έχετε να πείτε τίποτε για την υπόθεση και για αυτό έχετε σωπάσει…

Η έρευνα που λένε ότι γίνεται αφορά στην καταγγελία που έκαναν κατά της ΚΕΚΑ το έτος 2013, Μάρτιο μήνα αν θυμάμαι καλά. Προφανώς και ο εισαγγελέας θα ερευνήσει την υπόθεση. Ας αναμένουν το πόρισμά του. Τους θυμίζω βέβαια ότι σε αυτή την υπόθεση δεν είμαι εγώ υπεύθυνος… Έχω όμως την πολιτική ευθύνη.

Έχουν να πουν τίποτε οι “κύριοι και οι κυρίες” της διοίκησης Στεργίου για προηγούμενη εισαγγελική έρευνα για δήδεν ακάλυπτες επιταγές του πολιτιστικού; Όχι φυσικά, γιατί τα ψέματα που έλεγαν αποδείχθηκαν. Η υπόθεση είναι ήδη στο αρχείο, διότι πολύ απλά δεν υπήρχαν ακάλυπτες επιταγές.

Προκαλεί εντύπωση το θράσος τους, να αναγάγουν σε θέμα την απλή έρευνα για μια υπόθεση που έχουν οι ίδιοι έχουν καταγγείλει. Τι να πούμε εμείς για αυτούς όμως. ‘Η μάλλον τι να πρωτοπούμε;

1. Για τις πέντε κακουργηματικές πράξεις που έχει παραπεμφθεί σε δίκη ο κ. Στεργίου από τον αρμόδιο εισαγγελέα επειδή έδωσε πλαστή βεβαίωση στη νύφη του, ώστε αυτή να διοριστεί παράνομα στον Δήμο Πεντέλης σε βάρος άλλης υποψηφίας;

2. Για την παραπομπή του σε δίκη από τον εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος και απιστία στην υπηρεσία κατ εξακολούθηση γιατι δεν εισέπρατε τα τέλη του Δήμου από Λούνα Πάρκ που λειτουργούσε παράνομα στην Πεντέλη.

3. Για την έρευνα που κάνει ο εισαγγελέας διαφθοράς για την υπόθεση της υδροδότησης της περιοχής του Αγίου Δημητρίου; Υπόθεση που βρίσκεται σε προκαταρκτική εξέταση για κακούργημα;

4. Για την έρευνα που κάνει ο εισαγγελέας διαφθοράς για την υπόθεση της μη χρέωσης ΤΑΠ στην Πεντέλη; Υπόθεση που βρίσκεται σε προκαταρκτική εξέταση για κακούργημα;

Ας αφήσουν τις ανοησίες λοιπόν, εκθέτουν τους εαυτούς τους. Και θα χάσουν τις εκλογές και θα τεθεί σε αργία με ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ο κ. Στεργίου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου που θα έχει σε λίγους μήνες, από την εξέλιξη των υποθέσεων αυτών.

Βλέπετε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ. Ντόλιος, χάλασε τα σχέδια του νυν υπουργού κ. Μιχελάκη, φίλου του κ. Στεργίου που προωθούσε ρύθμιση στη Βουλή που θα έδινε λίγο πολιτικό χρόνο παραπάνω στον κ. Στεργίου.

Οι “κύριοι” είχαν επιλέξει και σε αυτές τις εκλογές τη συνειδητή μου συκοφάντιση για να κλέψουν τις ψήφους των πολιτών. Δεν τους βγήκε. Συνεχίζουν όμως ακόμα και τώρα να λασπολογούν και να συκοφαντούν. Αυτό είναι ο ήθος τους, αυτό είναι το επίπεδό τους. Για αυτο τους λέω αλήτες… Και ενοχλούνται… οι ευαίσθητοι…»

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού Συμπολιτεία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet