Καρδιαγγειακές εξετάσεις στα ΚΑΠΗ
Κοινωνία

Καρδιαγγειακές εξετάσεις στα ΚΑΠΗ

Περισσότερα από 200 μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου συμμετείχαν στο πρόγραμμα «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων που διεξήχθη στο κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και τα παραρτήματά του, από την Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (ΕΜΠαΚΑΝ), υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, καταγραφή των καρδιομεταβολικών παραγόντων κινδύνου και των συνηθειών τρόπου ζωής σε άτομα τρίτης ηλικίας, ενημέρωση σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης των παραγόντων κινδύνου από εξειδικευμένο προσωπικό, παράλληλα με την πραγματοποίηση ευρέως κλινικοεργαστηριακού ελέγχου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης βρέθηκε κοντά στα μέλη του ΚΑΠΗ στην Αγία Φιλοθέη για να παρακολουθήσει από κοντά τη διαδικασία, επαναλαμβάνοντας τη σημασία που έχει η πρόληψη για τη διατήρηση και προαγωγή της υγείας, ιδιαίτερα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

«Είμαστε κοντά στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και μέσα από τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” παρέχουμε τη δυνατότητα στα μέλη του ΚΑΠΗ μας να ενημερωθούν για την αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων και να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις. Αξιοποιούμε κάθε πρόσφορο μέσον, προκειμένου να στηρίξουμε στην πράξη τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και ιδιαίτερα στον κρίσιμο τομέα της υγείας», δήλωσε ο κ. Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet