Δίνουμε «ζωή» στο Πεντελικό όρος στις 31 Ιανουαρίου
Αυτοδιοίκηση

Δίνουμε «ζωή» στο Πεντελικό όρος στις 31 Ιανουαρίου

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), συνεχίζει την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με την 1η Εθελοντική Αναδάσωση για το 2016, που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή πέριξ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στις 10:00 π.μ. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τους Δήμους – μέλη του ΣΠΑΠ.

1η εθελοντική αναδάσωση του Πεντελικού όρους για το 2016«Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση του ΣΠΑΠ.

Στόχος της δράσης είναι να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, αλλά κυρίως των νέων παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος. Παράλληλα, επιδιώκει να εκπαιδεύσει τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και να τους μεταφέρει την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οδηγίες πρόσβασης

  • Σημείο συνάντησης: Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.
  • Λεωφορείο θα αναχωρήσει από το δημαρχείο Αμαρουσίου στις 9:15 π.μ. (Δημ. Μόσχα & Βασ. Σοφίας).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2038291 και 213 2038292 και το Σαββατοκύριακο στον αριθμό τηλεφώνου 210 6131461.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet