Πρόσκληση σε έκθεση ζωγραφικής νηπίων
Κοινωνία

Πρόσκληση σε έκθεση ζωγραφικής νηπίων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής προσκαλεί σε έκθεση ζωγραφικής των προνηπίων, με θέμα το Πάσχα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Απριλίου, στις 11:30, στον Ζ΄ Νηπιακό Σταθμό, επί της Τρωάσος 3, στην Αγία Παρασκευή.

Ο Σύλλογος καλεί όλους να θαυμάσουν την έκθεση ζωγραφικής των προνηπίων, αλλά παράλληλα να ανταλλάξουν παιχνίδια με «αντίτιμο» την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Η εκδήλωση έχει κυρίως φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα περισσότερα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η Πίστη» (www.pisti.gr).

Τα παιχνίδια που επιθυμούν να προσφέρουν οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να μην είναι λούτρινα, για λόγους υγειινής και για να είναι χρήσιμα προς τον Σύλλογο «Η Πίστη».

Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα γίνει στους παιδικούς σταθμούς έως την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση – πρόσκληση: Ελάτε λοιπόν να δούμε το Πάσχα μέσα από τα μάτια των μικρών καλλιτεχνών μας και παράλληλα να προσφέρουμε χαρά και υποστήριξη σε εκείνους που τη χρειάζονται!

Δείτε την Πρόσκληση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet