ΓΣΑΠ: Άνδρες – Γυναίκες σημειώσατε Χ
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Άνδρες – Γυναίκες σημειώσατε Χ

Μια όμορφη, χαρούμενη βραδιά πρόσφερε την Πέμπτη 10 Απριλίου ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, στο Κοντόπευκο. Μια ομάδα από άνδρες αποτελούμενη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΑΠ Νίκο Κούκη, Βαγγέλη Λούκα, Νίκο Γκάνια και Αχιλλέα Λαχανά, τους γονείς νεανίδων/κορασίδων, Δημήτρη Κούτρη, Βασίλη Τραυλό και Γαβριήλ Μαμαλίγκα, τους γονείς κοριτσιών των Ακαδημιών Βαγγέλη Κακοσούρη και Σωκράτη Σινάνογλου, τους προπονητές Πέτρο Αναγνωστόπουλο και Παναγιώτη Πλαγιαννάκο και τον Κώστα Λάμπρου σύζυγο της παίκτριας της γυναικείας ομάδας Ντόρας Μαστρογιαννίδου, με κόουτς τον Μάκη Σφήκα (γονέας παγκορασίδας) αντιμετώπισε με επιτυχία ομάδα Γυναικών-Νεανίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων σε φιλικό αγώνα δύο 15λεπτων με διαιτητή τον Νίκο Κατωμέρη (γονέας κοριτσιού των Ακαδημιών ΓΣΑΠ) και γραμματεία τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Καράμπελα.

Το τελικό σκορ που κατέγραψε η γραμματεία ήταν 50 – 49 υπέρ των Ανδρών, όμως μετά από διαμαρτυρίες και απειλή επεισοδίων, καταγγελία του προέδρου και απειλή διαγραφής του από τα μητρώα του Συλλόγου, όπως, υπό μορφή αστείου, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου, το σκορ διορθώθηκε σε 50 – 50. Όλα φίφτυ – φίφτυ λοιπόν, οπότε ενωμένες οι δύο ομάδες φώναξαν την ιαχή «Αγία».

Για την ιστορία…

Ομάδα Ανδρών

Κόουτς: Μάκης Σφήκας

Κούκης 4, Λούκας 4, Γκάνιας, Λαχανάς 4, Κατωμέρης, Κούτρης, Λάμπρου, Πλαγιαννάκος 28 (6), Αναγνωστόπουλος, Κακοσούρης, Σινάνογλου 4, Τραυλός 3, Μαμαλίγκας 4, Σφήκας.

Ομάδα Γυναικών

Κόουτς: Γιάννης Στρατάκος

Γυναίκες: Γιουκάκη 6 (1), Χαρίτου 8 (2), Τσιαδή 3(1), Ρεντζεπέρη 4, Μαστρογιαννίδου, Παστρωμά 2, Παπαντώνη 4, Οικονομοπούλου, Γκάνια 5, Μουντζούρη.

Νεάνιδες: Κούκη Ελ. 4, Καράμπελα 2, Σιγιώργη, Μπόλτση, Δημαράκη, Ασημακοπούλου 4.

Κορασίδες/Παγκορασίδες: Κούκη Ειρ. 4, Λαχανά 2, Αναγνώστου 1, Κανιαδάκη, Λούκα, Μαμαλίγκα, Δούκα.

Μια βραδιά χαράς, αγάπης για το παιχνίδι, αλλά και ανάδειξης των μεταξύ των μελών και φίλων του Συλλόγου φιλικών σχέσεων και της ενότητας του ΓΣΑΠ έληξε. Τέτοιες βραδιές θα ακολουθήσουν κι άλλες. Στην ίδια πάντοτε κατεύθυνση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet