Δωρεάν παροχή εμβολίων & εμβολιασμός παιδιών στο Μαρούσι
Κοινωνία

Δωρεάν παροχή εμβολίων & εμβολιασμός παιδιών στο Μαρούσι

Στη δωρεάν παροχή και στον εμβολιασμό, με τα παιδικά εμβόλια TETRVAC, MMR, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ, ACT-HIB, VARILRIX, προχωρεί το Δημοτικό Πολυιατρείο για παιδιά ανασφάλιστων γονέων και γονέων απόρων και μακροχρόνια ανέργων του Δήμου.

Τα εμβόλια παραχώρησε, μετά από αίτημα του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του ΙΣΑ, Γιώργου Πατούλη, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών.

«Η θωράκιση της υγείας των παιδιών αποτελεί υψηλή προτεραιότητά μας. Στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, που αρκετοί γονείς αδυνατούν να προμηθευτούν τα εμβόλια και να  εμβολιάσουν τα παιδιά τους, αναλάβαμε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία παρέχοντας σε όλα τα παιδιά ίσα δικαιώματα στην υγεία. Καλούμε τους γονείς να προσέλθουν στο Δημοτικό Πολυιατρείο και να πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς που έχουν ανάγκη τα παιδιά τους» σημειώνει ο κ. Γ. Πατούλης.

Η δράση υλοποιείται από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) και στον εμβολιασμό προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι εθελοντές του Δημοτικού Πολυιατρείου.

Οι γονείς είναι απαραίτητο να επικοινωνούν για ραντεβού στα τηλέφωνα: 213 2031910-11 & 914 και να προσκομίζουν το Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού την ημέρα του εμβολιασμού.

Το Δημοτικό Πολυιατρείο στεγάζεται στο κτήριο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Παλαιολόγου 9, 2ος όροφος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet