Συνάντηση δημοτικής Αρχής με την Ένωση Συλλόγων Γονέων
Κοινωνία

Συνάντηση δημοτικής Αρχής με την Ένωση Συλλόγων Γονέων

Συνάντηση εργασίας της δημοτικής Αρχής Αγίας Παρασκευής με το Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016.

Συνάντηση της δημοτικής Αρχής Αγίας Παρασκευή με το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων του ΔήμουΑπό τη δημοτική Αρχή στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτισμού Πάνος Γκόνης και Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και οι προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασίλης Τραυλός, ενώ από την Ένωση Συλλόγων Γονέων συμμετείχαν η πρόεδρος Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η συζήτηση διεξήχθη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, σε εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας και έγινε με βάση σχετικό υπόμνημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, που περιλαμβάνει σημαντικά θέματα αρμοδιότητας του Δήμου όπως υποδομών, προγραμμάτων, λειτουργίας και χρηματοδότησης.

Η δημοτική Αρχή εκτιμώντας τη σοβαρότητα και τις πολλές πλευρές των θεμάτων δεσμεύτηκε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να μελετήσει το υπόμνημα και να απαντήσει πολύ σύντομα εγγράφως στην Ένωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet