ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ .- Να ενισχύσουμε την αγορά
Επιχειρήσεις – Αγορά

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ .- Να ενισχύσουμε την αγορά

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο συνδυασμός ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ .- σχετικά με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της αγοράς στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

Τοπική Οικονομία – Αγορά – Επαγγελματίες – Έμποροι

Διασύνδεση παραγωγών και καταναλωτών μέσω τοπικών εμπορικών καταστημάτων. Συνεχής, καθημερινή διαθεσιμότητα αγροτικών προϊόντων, σε τιμές ελκυστικές για τους κατοίκους του δήμου μας, με τη δημιουργία ειδικού μητρώου παραγωγών σε συνεργασία με εμπορικά καταστήματα της περιοχής μας. Εφαρμογή αρχών δίκαιου και ηθικού εμπορίου. Πρωτόκολλα συνεργασίας με Δήμους αγροτικού χαρακτήρα. Ενίσχυση εισοδήματος παραγωγών και εμπόρων. Ελάφρυνση οικονομικού προϋπολογισμού νοικοκυριών. Ανάδειξη και υποστήριξη τοπικής εμπορικής αγοράς. Διεύρυνση πελατειακής βάσης.

Παρεμβατικότητα (εγκαταστάσεις, πόροι, ανθρώπινο δυναμικό) στην κατεύθυνση συστηματικής υποστήριξης και επίλυσης σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης και οργανισμών όλων των θεμάτων που αφορούν στους εμπόρους και επαγγελματίες, ως συνέπεια των επιπτώσεων της πολλαπλής κοινωνικής και οικονομικής κρίσης.

Κλειστά καταστήματα. Ειδικό πρόγραμμα αξιοποίησης με πρωτοβουλία του Δήμου. Δωρεάν παραχώρηση σε δημιουργικές ομάδες νέων ανθρώπων πολιτιστικού, κοινωνικού, αθλητικού, επιχειρηματικού προσανατολισμού σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες. Κάλυψη λειτουργικών εξόδων από τον Δήμο. Χρηματοδότηση από ειδικά προγράμματα νέας οικονομίας. Εναλλακτικά, με ευθύνη και έξοδα του Δήμου, κάλυψη των επιφανειών με ειδικά αυτοκόλλητα που θα προάγουν μια ελκυστική εικόνα. Σχεδιασμός από νέους καλλιτέχνες της πόλης μας.

Δημιουργία ομάδας λογιστών, οικονομολόγων και νομικών για διαρκή ενημέρωση και υποστήριξη των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης μας.

Δυναμική και δωρεάν αξιοποίηση νέων τεχνολογιών με ευθύνη του Δήμου για διαρκή ενημέρωση και γνωριμία των εμπόρων και επαγγελματιών με το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας και όχι μόνον. Απεικόνιση, προσφορές, ευρύτητα προϊόντων και υπηρεσιών, γενικότερα θέματα πληροφόρησης.

Μετατροπή διαθέσιμου χώρου στη Λεωφόρο Ειρήνης σε οργανωμένη αίθουσα εκδηλώσεων με λειτουργική ευθύνη του Δήμου, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόσθετο σημείο αναφοράς για τους συμπολίτες μας, σε συνδυασμό με τις πολλαπλές δυνατότητες του ΟΤ-9 στη Λυκόβρυση, για την αβίαστη γνωριμία των καταναλωτών, με την ευρύτητα και την ποιότητα των εμπορικών καταστημάτων.

Κέντρο επιχειρηματικότητας, με προσανατολισμό την υποστήριξη της νέας γενιάς, την αξιοποίηση ειδικών αυτοτελών οικονομικών πόρων και την πολλαπλασιαστική ωφέλεια για την τοπική οικονομία από καινοτόμες, τεχνολογικές και εμπορικές εφαρμογές.

Μεγιστοποίηση προμηθειών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων από εμπορικά καταστήματα και επαγγελματίες Λυκόβρυσης και Πεύκης σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση πόρων για τα ταμεία του Δήμου.

Συστηματική συνεργασία με τους εμπορικούς και επαγγελματικούς συλλόγους του Δήμου μας για την επίτευξη των προγραμματικών μας στόχων και άλλων που θα τεθούν.

Διασφάλιση της επιθυμητής εικόνας της πόλης μας σε εορταστικές περιόδους με εκδηλώσεις, μέσα, πόρους και ανθρώπινο δυναμικό.

Με τη συμμετοχή στον δημοτικό μας συνδυασμό ανθρώπων που δραστηριοποιούνται καθημερινά στον ιδιωτικό τομέα είμαστε βέβαιοι ότι αντιλαμβανόμαστε τη σύνθετη οικονομική πραγματικότητα και μπορούμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά!

Επιχειρηματικότητα, ευρωπαϊκά προγράμματα, επαγγελματίες: Γιώργος Φλωράς. Έμποροι – αγορά: Κλέαρχος Φυρογένης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet