Ανδρ. Γκιζιώτης: Μικροπολιτική & «εξυπηρετήσεις» από Γ. Σταθόπουλο
Κοινωνία

Ανδρ. Γκιζιώτης: Μικροπολιτική & «εξυπηρετήσεις» από Γ. Σταθόπουλο

Για «μικροπολιτική» και «εξυπηρετήσεις» κατηγορεί τη δημοτική Αρχή του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλουο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Γκιζιώτης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής παραθέτει δύο περιστατικά στα οποία αποφασίστηκε, από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, η κοπή δένδρων με βάση τη λογική της «εξυπηρέτησης», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η μικροπολιτική των χωρίς αρχές μικροεξυπηρετήσεων της δημοτικής Αρχής Σταθόπουλου (ή ο υπέρ ψήφων αγώνας…)

Οδός Προβελλεγγίου. Ιδιοκτήτες κατάργησαν τη μάντρα τους για να παρκάρουν κάθετα (καταλαμβάνοντας και το πεζοδρόμιο) τα αυτοκίνητά τους κατά παράβαση του νόμου που επιτρέπει την κατά 50% χρήση της πρόσοψης και επιπλέον ζητούν να κοπεί και η ελιά (που εμποδίζει το… 5ο αυτοκίνητο) στην άκρη του οικοπέδου για την εγκατάσταση του φυσικού αερίου, η οποία θα έπρεπε να τοποθετηθεί στην καταργημένη μάντρα ή έστω να κάνουν οι σωλήνες μια μικρή παράκαμψη.

Η δημοτική πλειοψηφία καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κινούμενη μικροπολιτικά στη λογική της «εξυπηρέτησης» χωρίς αρχές πήρε απόφαση να κοπεί η ελιά. Στις εκτενείς τους τοποθετήσεις δήμαρχος και πρόεδρος του Δ.Σ. (κ. Βλάχος) έκλεισαν τα μάτια στην καταφανή καταπάτηση του πεζοδρομίου, νομιμοποιώντας παραβάσεις σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Στην ίδια συνεδρίαση αποφάσισαν για την κοπή δύο λευκών στην οδό Κύπρου όπου υπάρχουν 155! (εκατόν πενήντα πέντε) δένδρα που εμποδίζουν το ίδιο ή και περισσότερο τη διέλευση των πεζών. Οι λεύκες είχαν την ατυχία να εμποδίζουν (;) το παρακείμενο πάρκιν πολυκατοικίας…

Ανδρέας Γκιζιώτης, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet