Στο ΣτΕ προσφεύγει ο Σύλλ. Πολυδρόσου για τις κεραίες στη Φραγκοκλησιάς
Κοινωνία

Στο ΣτΕ προσφεύγει ο Σύλλ. Πολυδρόσου για τις κεραίες στη Φραγκοκλησιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, με μεγάλη προσέλευση ενδιαφερομένων η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κατοίκων Πολυδρόσου, η οποία περατώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, με επιτυχή αποτελέσματα στην ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η προσφυγή του Συλλόγου και κατοίκων, στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωση της αδειοδότησης της ΕΕΤΤ (Ελληνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) εγκατάστασης συγκροτήματος κεραιών σε κτήριο στην οδό Φραγκοκλησιάς 70 και παράλληλα κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων αναστολής της λειτουργίας της.

Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα της περιοχής που εκκρεμούν, όπως το έργο της βιοκλιματικής – ποδηλατοδρόμου,  κυκλοφοριακών μελετών και ρυθμίσεων και έργων κατασκευής αποχετευτικού δικτύου όμβριων.

Τέλος, αποφασίστηκε ότι στις 20 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί εκλογική Γενική Συνέλευση για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με πέρας υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων στις 9 Μαρτίου 2016 προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Βασίλη Καπρινιώτη.

Στη γενική συνέλευση παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Νώντας Γαρδέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαίρη Διακολιού, Πέτρος Κουκούζας, Σπύρος Βλάχος, Γιάννης Κορομπίλης, ο εκπρόσωπος της δημοτικής κίνησης Εκτός των Τειχών Δημήτρης Πολυχρονιάδης και οι πρόεδροι των συλλόγων Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντελης-Χαλανδριου Κελλυ Δάνου και Επιμορφωτικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου Γωγώ Μπίσκου-Βαρδουλάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet