Γιόρτασε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
Αθλητισμός

Γιόρτασε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής 13 Απριλίου ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο έστειλε στη Β΄ Εθνική με γκολ του Σαβιόλα στο 88ο λεπτό. Κοκκίνησε από τα βεγγαλικά ο Πειραιάς.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον Σταύρο Νταϊφά, ο οποίος απεβίωσε πριν από μερικές ημέρες. Στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε βίντεο με φωτογραφίες του πρώην προέδρου και με τα γκολ της ομάδας που είχε δημιουργήσει και η οποία κέρδισε πέντε πρωταθλήματα.

Στις 21:28 έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης, ο Χούλιο Λοσάντα, η δόξα του Ολυμπιακού επί επιοχής Ν. Γουλανδρή, υπό τις επευφημίες του κοινού και με τα μεγάφωνα να παίζουν το γνωστό σύνθημα «Στην… μπάντα, περνάει ο Λοσάντα».

Τον Ουρουγουανό σταρ βράβευσε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο Χούλιο Λοσάντα, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε στα ελληνικά και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον 12ο παίκτη της ομάδας, τους φιλάθλους της…

Αμέσως μετά, με τη συνοδεία βιολιών, παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού έφεραν στον αγωνιστικό χώρο και τα 40 προηγούμενα πρωταθλήματα, όπως συνέβη πέρυσι, και όλα σηκώθηκαν στον αέρα του Πειραιά. Στη συνέχεια, μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας και κατόπιν ακολούθησε ένα υπερθέαμα από βεγγαλικά που φώτισαν ολόκληρη την περιοχή. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι αρχηγοί της ομάδας σήκωσαν την κούπα του 41ου πρωταθλήματος και τέταρτου συνεχόμενου και αμέσως μετά ακολούθησε ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet