Διπλή εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη
Πολιτισμός

Διπλή εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Την Τετάρτη 9 Απριλίου, στον φιλόξενο χώρο της Βιβλιοθήκης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις που, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση, απέδειξαν ότι ο χώρος ήταν πολύ μικρός για τον κόσμο που προσήλθε να τις παρακολουθήσει. Τη βραδιά προλόγισε ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Κώστας Νικολιδάκης, που τόνισε την προσπάθεια που κατέβαλε το Δ.Σ. του πρώτου για «το ζωντάνεμα του χώρου της Βιβλιοθήκης» από μικρούς και μεγάλους φίλους.

Στο ισόγειο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της νεότατης και ταλαντούχου ζωγράφου Μαρίας Κασάπογλου, ενώ ο ιστορικός Νίκος Μέλιος παρουσίασε τα βιβλία του Πευκιώτη Συγγραφέα Ιερώνυμου Πολλάτου. Η διευθύντρια του Πολιτιστικού Οργανισμού και της Βιβλιοθήκης του Δήμου Πειραιά Λίτσα Μπαφούνη τόνισε το γλαφυρό τρόπο που μεταφέρει ο συγγραφέας ιστορίες και πρόσωπα από τα Καμίνια (που πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια), επισημαίνοντας ότι το «καλό βιβλίο» είναι αυτό που θυμόμαστε μετά από καιρό! Τα κείμενα ζωντάνεψαν, με τον καλύτερο τρόπο, η Θεατρική Ομάδα Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης και ο ηθοποιός Νίκος Αναστασόπουλος.

Την πετυχημένη εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, η βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη, η πρόεδρος του Δ.Σ. Γεωργία Ποριώτου, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Κώστας Νικολιδάκης και Μαριάννα Μαμαλάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Μαυρίδης και Παναγιώτης Πανταζής και το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ και υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης Νίκος Γκαραβέλας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet