Παιδικός σταθμός και ΚΑΠΗ στη βίλα Μιχλ
Κοινωνία

Παιδικός σταθμός και ΚΑΠΗ στη βίλα Μιχλ

Ένας ακόμη παιδικός σταθμός και το 4ο ΚΑΠΗ Κηφισιάς θα δημιουργηθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, στους χώρους της βίλας «Τόνυ και Πατρούλας Μίχλ» στην οδό Κοκκινάκη. Το ακίνητο το οποίο χτίστηκε πριν από 60 χρόνια, πέρασε στην ιδιοκτησία του Δήμου Κηφισιάς πριν από 15 ημέρες, μετά από επιθυμία της Πατρούλας Καμπάνη – Μίχλ, όπως ανέφερε και στη διαθήκη της.

Την Κυριακή 13 Απριλίου στους χώρους της Βίλας «Τόνυ και Πατρούλας Μίχλ» πραγματοποιήθηκε από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, τρισάγιο στη μνήμη των δωρητών Τόνυ Μίχλ και Πατρούλας Μιχλ, παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Χιωτάκη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και κατοίκων.

«Η Πατρούλα ήταν για όλους εμάς που τη γνωρίζαμε από μικρά παιδιά, ανοιχτόκαρδη και καλοσυνάτη. Φτάνοντας στο τέλος της ζωής της, αγωνιούσε τι θα γίνει το σπίτι και πριν από 6 χρόνια που τη συνάντησα, μετά από απαίτησή της, μου είπε ότι πρέπει να μείνει στον Δήμο. Ήθελε να κάνουμε κάτι για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, αυτή ήταν η επιθυμία της. Στο οίκημα, αφού ελεγχθεί από τους μηχανικούς του Δήμου Κηφισιάς για τη στατικότητά του, σε λιγότερο από ένα χρόνο θα λειτουργήσει στον πρώτο όροφο ένας ακόμη Δημοτικός Παιδικός Σταθμός για τα παιδιά των εργαζόμενων οικογενειών του Δήμου μας, ενώ στον άλλο όροφο θα λειτουργήσει το 4ο ΚΑΠΗ Κηφισιάς. Με τον τρόπο αυτό, το σπίτι θα αποκτήσει και πάλι ζωή» ανέφερε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet