Στις εργατικές κατοικίες ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στις εργατικές κατοικίες ο Γ. Πατούλης

Με φιλική και ευχάριστη διάθεση υποδέχτηκαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη οι κάτοικοι της γειτονιάς των Εργατικών Κατοικιών που τους επισκέφθηκε για να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν, παρουσία της προέδρου του τοπικού Συλλόγου «Άγιος Κωνσταντίνος» και του προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Δημήτρη Κοσμίδη, όπως μας ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου.

Ο κ. Γ. Πατούλης εξέφρασε την υποστήριξή του στο δίκαιο αίτημά τους για μείωση της τιμής ζώνης και τους εξέθεσε τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, με τελευταία την επίσκεψή του στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να του ζητήσει να επιληφθεί ο ίδιος προσωπικά του σοβαρού αυτού ζητήματος, ώστε να πάψουν οι κάτοικοι των Εργατικών να εξομοιώνονται και να πληρώνουν αντίστοιχα τέλη με τους κατοίκους πολυτελών κατοικιών.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τους διαβεβαίωσε ότι άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση του γηπέδου μπάσκετ και η ανακατασκευή των βοηθητικών εγκαταστάσεων (αίθουσες), οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για ήπιες αθλητικές δραστηριότητες. Παράλληλα, θα ενισχυθεί ο ηλεκτροφωτισμός της περιοχής και θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων, που η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου πραγματοποιεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τέλος, όσον αφορά στο θέμα της τοποθέτησης ανελκυστήρων στις Εργατικές Πολυκατοικίες, το οποίο αποτελεί χρόνιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου τους διαβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει η σταδιακή τοποθέτηση ανελκυστήρων σε κάθε πολυκατοικία από τον Δήμο Αμαρουσίου, ενώ στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής είναι να υπάρξουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα βοηθήσουν την είσοδο και την έξοδο προς την περιοχή και τον αποκλεισμό των οδού Πλαταιών ως χώρου στάθμευσης.

«Είμαστε κοντά σας, δεν σας ξεχνούμε και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μεριμνούμε για την επίλυση όσων σας απασχολούν και μέσα από σκληρή προσπάθεια και διεκδίκηση, είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε να δώσουμε λύσεις που θα σας ικανοποιούν» σημείωσε ο κ. Γ. Πατούλης, δεχόμενος τις θερμές ευχαριστίες των παρισταμένων, με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου Βασίλη Κόκκαλη και της δημοτικής συμβούλου Ελένης Λέκκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet