Χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο αποκριάτικο λάτιν πάρτι του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο αποκριάτικο λάτιν πάρτι του ΠΕΑΠ

Σε έναν συνδυασμό latin και ballroom χορών, το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης μαζί με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου διοργάνωσαν με επιτυχία αποκριάτικο πάρτι Κοινωνικών Χορών την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στον χώρο του Maamaya στην Πεύκη.

Το πάρτι απογείωσε το κέφι όλων δημιουργώντας την πιο εορταστική ατμόσφαιρα της Αποκριάς με σκοπό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την ενδυνάμωση των κοινωνικών χορών, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ψυχαγωγία. Τις μοναδικές στιγμές χορευτικών επιδείξεων κατέγραψε

Ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων που συμμετείχαν στα χορευτικά animation περίσσευε, ενώ οι επιδείξεις από τα μέλη των τμημάτων Λάτιν και Ευρωπαϊκών Χορών του ΠΕΑΠ έδωσαν τον κατάλληλο αποκριάτικο ρυθμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Επίσης, το «παρών» έδωσαν οι χορευτές – χορογράφοι καταξιωμένοι στον χώρο και δάσκαλοι του ΠΕΑΠ Τάσος Λάσκαρης, Κωνσταντίνα Λάσκαρη-Φωκά και Ηλίας Μπούτσης. Δυναμικό «παρών» ταυτόχρονα έδωσαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του ΠΕΑΠ καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης σε μια αυθόρμητη έκφραση ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημερούδια» του MEGA TV, με κεντρική παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου, για τη δημιουργία Πολιτισμού με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, ενώ ευχαρίστησε όλα τα μέλη των καλλιτεχνικών τμημάτων του ΠΕΑΠ, φίλους και συνεργάτες για την τούρτα έκπληξη που της επιφύλασσαν, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους δημιουργίας πολιτισμού, διαδημοτικών πρωτοβουλιών και καλλιτεχνικής σύνθεσης των δομών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ.

Την εκδήλωση υποστήριξαν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Λυκόβρυσης και η Σχολή Χορού Dance Nikol.

Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη στο αποκριάτικο λάτιν πάρτι
Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη στο αποκριάτικο λάτιν πάρτι

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης ο οποίος μίλησε με επαινετικά λόγια για την άρτια, όπως τη χαρακτήρισε, διαδημοτική διοργάνωση, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στους συντελεστές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet