Δράση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πολιτών
Κοινωνία

Δράση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πολιτών

Την πρώτη εθελοντική δράση της πραγματοποίησε η Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών στην Πεύκη την περασμένη Κυριακή. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου της Πρωτοβουλίας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 13/4, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγ. Παντελεήμωνος στην Πεύκη, η πρώτη εθελοντική δράση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας σε συνεργασία με το ΙΝΕΠΥ (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ). Από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 3.30 μ.μ. εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό πραγματοποίησε δωρεάν πλήθος διαγνωστικών εξετάσεων σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, κυρίως ηλικιωμένων. Η μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών μας καταδεικνύει την αναγκαιότητα τέτοιου είδους δράσεων.

Ένα θερμό ευχαριστώ στους εθελοντική ομάδα του ΙΝΕΠΥ και της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πολιτών Πεύκης Λυκόβρυσης, στον πατέρα Δημήτριο Μπουσδέκη, που δέχθηκε με χαρά να μας φιλοξενήσει στον περιβάλλοντα χώρο του ναού και τον κύριο Κωνσταντινίδη Κώστα και τον Σύλλογο των Ποντίων Μεταμόρφωσης που μας παραχώρησε σημαντικό εξοπλισμό. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, τον πρώην δήμαρχο Λυκόβρυσης Χρήστο Σκαμάκη και τον πρώην και υποψήφιο δήμαρχο Γ. Θεοδωρακόπουλο και φυσικά τον γείτονα μας και πρόεδρο του ΙΝΕΠΥ τον κύριο Γιώργο Τσόλια.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet