Η κεραία στη Λαγκαδά… ακτινοβόλησε εντάσεις στο Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

Η κεραία στη Λαγκαδά… ακτινοβόλησε εντάσεις στο Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής

«Πυρ και μανία» με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής ήταν κάτοικοι από το Κοντόπευκο, που είχαν από νωρίς προσέλθει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος, την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016.

Ο λόγος της παρουσίας τους είναι το θέμα που έχει προκύψει με την κεραία κινητής τηλεφωνίας που έχει εγκατασταθεί στην οδό Λαγκαδά 10, το οποίο ζητούσαν να εισαχθεί προς συζήτηση στο Σώμα, αίτημα με το οποίο συντάχθηκαν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ανδρέας Γκιζιώτης και ο εκπρόσωπος των Φυσάει Κόντρα, Θανάσης Ανδρίτσος.

Τόσο ο κ. Γεράσιμος Βλάχος, όσο και δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Σταθόπουλος, εξήγησαν ότι δεν έχει νόημα να εισαχθεί «πρόχειρα» το θέμα στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, αφού ήδη έχει ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη της προσεχούς συνεδρίασης (Τρίτη 15 Μαρτίου 2016), όπου και θα υπάρξει «πληρέστατη ενημέρωση».

Ωστόσο, οι εξηγήσεις τους δεν φαίνεται να ικανοποίησαν τους κατοίκους, που θεώρησαν ότι η διοίκηση δεν κάνει όσα πρέπει στο θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, κάτι που -κατά τους ίδιους- επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός ότι στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο (Κάτοικοι Κοντοπεύκου: Δεν διαπραγματευόμαστε την υγεία των παιδιών μας) το «παρών» έδωσαν μόνο οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης και των Φυσάει Κόντρα.

Η σθεναρή άρνηση του προέδρου του Σώματος να εισαχθεί το θέμα προς συζήτηση και να τοποθετηθούν σχετικά οι δημοτικοί σύμβουλοι και ιδίως η φράση του ότι «κάποιοι, όπως και σε πρόσφατη συνεδρίαση, προσπαθούν να “λαϊκίσουν”, προκαλώντας προβλήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο»… πυροδότησε έναν εκ των κατοίκων, ο οποίος ήρθε σε έντονη και προσωπική αντιπαράθεση μαζί του, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση.

Οι κάτοικοι αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδριάσεων, για να παραμείνουν αρκετή ώρα έξω από αυτήν, όπου σχολίαζαν με ιδιαίτερα αρνητικούς χαρακτηρισμούς τη στάση του προέδρου του Δ.Σ. Παράλληλα, δήλωναν ότι την επόμενη Τρίτη θα βρίσκονται και πάλι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και, μάλιστα, «πολύ περισσότεροι απ’ ό,τι είμαστε σήμερα», όπως έλεγαν…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet