Η Ελ. Γιαννοπούλου με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πολιτική

Η Ελ. Γιαννοπούλου με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η θεατρολόγος Ελισσάβετ Γιαννοπούλου δήλωσε παρούσα στην πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, η κ. Ελ. Γιαννοπούλου έδωσε πολλά στα πολιτιστικά πράγματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ως υπεύθυνη για το θεατρικό παιγνίδι από το 2007 έως το 2012. Δούλεψε με επαγγελματικότητα και όρεξη και από τα χέρια της πέρασαν εκατοντάδες παιδιά. Επίσης, δημιούργησε παράδοση και στα ΚΑΠΗ της πόλης με τις θεατρικές παραστάσεις αποκλειστικά από μέλη των ΚΑΠΗ.

«Η αγάπη μου για την πόλη και η διάθεσή μου για προσφορά σε έναν χώρο που ξέρω καλά ήταν τα κίνητρα μου να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά. Η πρόταση του κ. Θεοδωρακόπουλου ήταν μια πρόκληση για μένα. Η περίοδος της δημαρχίας του στην Πεύκη ήταν κάτι πολύ δυνατό για τον Πολιτισμό. Και όχι μόνο» τόνισε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελισσάβετ Γιαννοπούλου, η οποία σήμερα συνεχίζει το έργο της ως καθηγήτρια στη δημόσια εκπαίδευση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet