Η “τρόικα” της διαφοροποίησης μάλλον… άργησε
Πολιτική

Η “τρόικα” της διαφοροποίησης μάλλον… άργησε

Εκ των υστέρων κι αφού ουσιαστικά η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κοινωνία Ενεργών Πολιτών, Μαρία Γώγου, τους έθεσε εκτός παράταξης (Ξεκαθάρισμα ρόλων και προθέσεων στην Κοινωνία Ενεργών Πολιτών), η «τρόικα» της διαφοροποίησης, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Βασιλική Νικολαροπούλου και Προκόπης Μπελεχρής, «αποφάσισαν» να ανεξαρτητοποιηθούν.

Αφού επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν την επιλογή τους αυτή σε… συγκεκριμένα τοπικά ΜΜΕ (οι ίδιοι, που ομιλούν περί προσωπικών στρατηγικών κι επιλογών άλλων…), και σεβόμενοι την απόφασή τους, δεν θα δημοσιεύσουμε τη σχετική επιστολή τους. Ωστόσο, σε περίπτωση που συνειδητοποιήσουν ότι η πληροφορία δεν υπόκειται σε προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, αλλά αφορά στο σύνολο των δημοτών Λυκόβρυσης – Πεύκης, που τους τίμησαν με την ψήφο τους, είμαστε εδώ για να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε θέλουν….

Για το διά ταύτα της ανεξαρτητοποίησής τους, μάλλον θα πρέπει οι ίδιοι, μέσω της από εδώ και στο εξής παρουσίας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, να «κλείσουν τα στόματα» όσων διαρρέουν, δεξιά κι αριστερά, ότι αποσκίρτησαν για να να υπηρετήσουν συγκεκριμένες πολιτικές…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet