Και η Κ. Κανάρη στο ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Πολιτική

Και η Κ. Κανάρη στο ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής, MEd, και υπ. διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Κυριακή Π. Κανάρη.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας μία υποψήφια που, μέσα από το εκπαιδευτικό της έργο αλλά και τη θέση ευθύνης που κατέχει, έχει δώσει δείγματα γραφής για τις ικανότητες της. Επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο σε κάθε πρωτοβουλία και καθήκον που αναλαμβάνει, είμαι βέβαιος ότι μπορεί, μέσα από τη δραστηριοποίησή της με τις δημοτικές υποθέσεις, να εργαστεί εποικοδομητικά προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της».

Από την πλευρά της, η υποψήφια Κ. Κανάρη, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, με έμπρακτη και σταθερή μέριμνα για την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, με προσκάλεσε στην ομάδα του. Αποδέχτηκα την πρόκληση καθώς επιθυμώ να συνεισφέρω στο όραμα για βελτίωση της καθημερινότητας των Μαρουσιωτών, με πρώτιστο στόχο την υποστήριξη της λειτουργικότητας των σχολείων και της προόδου των μαθητών. Η επαγγελματική και κοινωνική μου διαδρομή με πληθώρα επιστημονικών – εθελοντικών δράσεων, μου έχει προσφέρει την ικανοποίηση ότι πράττω το σωστό. Με αυτόν τον σωστό, χρηστό και αποτελεσματικό τρόπο έχω την πρόθεση να εργαστώ υπέρ των παιδιών και όλων των συνανθρώπων μας στην τοπική κοινωνία. Καταθέτω δυνάμεις, κατάρτιση και σύγχρονες καινοτόμες αντιλήψεις σε μια αυτοδιοικητική ομάδα για να συν-διαμορφώσουμε λύσεις, να προάγουμε τα δυνατά μας σημεία και να δουλέψουμε για ένα ποιοτικότερο αύριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet