Απελευθερωμένη κι έτοιμη να τ΄ αλλάξει όλα η Μαρία Γώγου
Πρόσωπα

Απελευθερωμένη κι έτοιμη να τ΄ αλλάξει όλα η Μαρία Γώγου

Απελευθερωμένη. Αυτό είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει με ακρίβεια την ψυχολογία της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης-Πεύκης Κοινωνία Ενεργών Πολιτών, Μαρίας Γώγου, μετά την κομβική γενική συνέλευση της 20ής Μαρτίου (Ξεκαθάρισμα ρόλων και προθέσεων στην Κοινωνία Ενεργών Πολιτών).

Άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά λένε ότι η απόφασή της να προχωρήσει σε εσωτερικό ξεκαθάρισμα, έστω και με τις γνωστές απώλειες, της λύνει πλέον τα χέρια και της επιτρέπει να αποκαταστήσει την Κοινωνία Ενεργών Πολιτών στον ρόλο για τον οποίο την επέλεξαν οι δημότες στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, η κα Μ. Γώγου έχει ήδη δρομολογήσει κινήσεις προς δύο ταυτόχρονα μέτωπα, τα αποτελέσματα των οποίων θα αρχίσουν να φαίνονται από τις επόμενες μέρες.

Το πρώτο μέτωπο αφορά στη στροφή του τοπικού διαλόγου στα προβλήματα της πόλης, τα οποία, σύμφωνα με τους ίδιους, έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, καθώς έχουν υποσκελισθεί από ανούσιες πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Το δεύτερο μέτωπο αφορά στην ουσιαστική επανεκκίνηση των ενδοπαραταξιακών οργάνων και διαδικασιών και κυρίως στην ενίσχυση της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών με πρόσωπα που μπορούν και επιθυμούν να προσφέρουν στα κοινά.

Το μόνο σίγουρο είναι, προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι, ότι ο τρόπος που η παράταξη θα λειτουργήσει τόσο εντός, όσο κι εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν θα έχει καμία σχέση με ό,τι γνωρίσαμε σε αυτόν τον πρώτο ενάμιση χρόνο της αυτοδιοικητικής περιόδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet