Κοντά στους δοκιμαζόμενους δημότες
Κοινωνία

Κοντά στους δοκιμαζόμενους δημότες

Κοντά στους ωφελούμενους της Γωνίας Προσφοράς και Αλληλεγγύης συμπολίτες βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προκειμένου, μαζί με τις θερμές ευχές του για τις εορτές του Πάσχα, να τους σφίξει το χέρι και να τους εκφράσει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Η Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, που συστήθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου, υποστηρίζει συστηματικά 400 οικογένειες της πόλης σε μηνιαία βάση, κυρίως άνεργους, ανασφάλιστους, πολύτεκνες οικογένειες, άτομα με αναπηρία, μονογονεϊκές οικογένειες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, στους συγκεκριμένους ανθρώπους προσφέρθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, πασχαλινά εδέσματα και γλυκά, καθώς και λευκά είδη, ρούχα, παιχνίδια και λαμπάδες για τα παιδιά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά, άκουσε με ιδιαίτερη ευαισθησία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και τους διαβεβαίωσε ότι δεν είναι μόνοι. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά είναι δίπλα τους για να τους παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet