“Φιλική” νίκη για Εφήβους και ήττα για τους Παμπαίδες του ΚΑΟΛ
Αθλητισμός

“Φιλική” νίκη για Εφήβους και ήττα για τους Παμπαίδες του ΚΑΟΛ

Νίκη για τους Έφηβους του ΚΑΟΛ στη φιλική αναμέτρηση με τον Α.Ο. Θρακομακεδόνων με σκορ 45-44 και ήττα για τους Παμπαίδες από την Πεύκη με 34-26 κατά την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
(Προπονητής: Δημητρακέλλος Σπύρος)

Α.Ο. Θρακομακεδόνων – ΚΑΟ Λυκοβρυσης 44-45

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Εφηβικού τμήματος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σε φιλικό αγώνα πέτυχε μία ακόμη νίκη. Καλή εμφάνιση και η δουλειά συνεχίζεται εντατικά, ώστε η εικόνα της ομάδας του χρόνου να είναι τουλάχισττον ισάξια με τη φετινή, όπου τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου της.

Για τον ΚΑΟΛ επαιξαν οι: Σταθης 6, Κοτρωνούλας, Κωνσταντόπουλος, Χασσάν, Τσαγκούλης 8, Κατσιάφας, Δελατόλας 13, Μπάιλας 18, Θεοδώσης, Καμπόσος, Κωνστάντατος, Νάξης.

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
(Προπονητής: Λαλούδας Πάρης)

ΚΑΟ Λυκοβρυσης- Α.Ο. Πεύκης 26-34

Σε έναν αγώνα με ένταση και γεμάτη εξέδρα, ο ΚΑΟΛ ηττήθηκε από τον Α.Ο. Πεύκης, παρά την πολύ καλή άμυνα. Στην επίθεση η έλλειψη ψυχραιμίας, καθώς και οι πολλές χαμένες βολές, τα συμπληρωμένα 5 φάουλ του Λασπίτη από το 22΄ και ο τραυματισμός του Τατάκη στέρησαν το δικαίωμα διεκδίκησης της νίκης, ώστε να επιβραβευθεί η τεράστια προσπάθεια στην άμυνα.

Για τον ΚΑΟΛ έπαιξαν οι: Εσκιτζής, Χριστοφιλόπουλος, Χαμακιώτης 5, Τατάκης 6, Πογκάτσια, Φλέσκουρας, Παγκάς 5(1), Κέφαλος, Νομικός 2, Λασπίτης 5, Σοφούρης 3, Τουράσογλου, Τζώνης, Μπελεχρής, Ξένος.

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τον Α.Ο. Περισσού το Σάββατο 2/4 στις 21:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet