Βράβευσε μικρούς αθλητές ο Γ. Πατούλης
Αθλητισμός

Βράβευσε μικρούς αθλητές ο Γ. Πατούλης

Στην αθλητική εκδήλωση για την απονομή των μεταλλίων στους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου που συμμετείχαν στο 1ο Πασχαλινό Τουρνουά ARENACUP 2014 παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, της ΑΕΚ, του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, της Ελληνοαγγλικής Σχολής και του GALAXY.

Ο κ. Γ. Πατούλης απονέμοντας την τιμητική διάκριση στους μικρούς αθλητές τους συνεχάρη για την αγωνιστικότητά τους και τους ανακοίνωσε την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μαρούσι.

Απονομές πραγματοποίησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Γεώργιος Ζήκος και Δημήτρης Καρλαύτης.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο πρόεδρος του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ Δημήτριος Λέμης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του και την υποστήριξη που παρέχει στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο διευθυντής του κέντρου Arena Soccer Club Νίκος Καράκος ο οποίος ευχαρίστησε επίσης τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και τους γονείς που συμμετείχαν στο αθλητικό αυτό γεγονός και ευχήθηκε Καλή Ανάσταση σε όλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet