ΟΤΑ ΔΑΣ: Να δωθεί το δώρο στους εργαζόμενους ΚΟΙΝΣΕΠ
Κοινωνία

ΟΤΑ ΔΑΣ: Να δωθεί το δώρο στους εργαζόμενους ΚΟΙΝΣΕΠ

Σχετικά με το θέμα της μη καταβολής δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους σε ΚΟΙΝΣΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις) διαμαρτύρεται, με την ακόλουθη ανακοίνωσή της, η παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Η συμπονετική διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για ακόμα μια φορά το έκανε το αντεργατικό «θαύμα» της. Άφησε τους εργαζόμενους των ΚΟΙΝΣΕΠ χωρίς δώρο και ανασφάλιστους, ταυτόχρονα τα στελέχη της αλλά και ο κύριος Δήμαρχος βγαίνουν στις τοπικές εφημερίδες και τους εύχονται χρόνια πολλά χτυπώντας τους την πλάτη ή δημιουργούν φιέστες την Κυριακή του Πάσχα για τους «καημένους» τους Μαρουσιώτες.

Αυτή την κοινωνία ονειρεύονται οι δήθεν ανεξάρτητοι δήμαρχοι που στηρίζονται από τα κόμματα όπου έχουν σαν θεό τους την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πολιτική της κερδοφορίας και της επιχειρηματικότητας. Είναι οι ίδιοι που θεωρούν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία ταμπού, είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν τις κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις με σκοπό την παρά πέρα αφαίμαξη δικαιωμάτων των εργαζομένων αλλά και την υφαρπαγή των ψήφων στις επερχόμενες εκλογές, είναι οι ίδιοι που στα κανάλια το βράδυ το θέλουν για υπερασπιστές των εργαζομένων και το πρωί αποδεικνύονται οι πιο στυγνοί επιχειρηματίες.

Συνάδελφε ήρθε η ώρα να ορθώσεις το ανάστημά σου, οργανωμένα και πειθαρχημένα με τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ., μέσα από το Κλαδικό Συνδικάτο των ΟΤΑ, να αμφισβήτησειςς και τους ίδιους αλλά και το σημερινό σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που υποστηρίζουν. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, ήρθε η στιγμή να σηκωθείς, να ξεπεράσεις φόβους και αναστολές και να δηλώσεις ότι δεν θα αφήσεις κανέναν να παίζει με την αξιοπρέπειά σου και εκείνη της οικογένειάς σου.

Κύριοι της διοίκησης πέρσι κάνατε Πάσχα πετσοκόβοντας τους μισθούς των εργαζομένων από τις απεργιακές κινητοποιήσεις (αφού κόψατε το σύνολο των απεργιών σε ένα μήνα), φέτος δεν καταβάλατε δώρο και ασφαλιστικές εισφορές στους εργαζόμενους των ΚοιΝΣεΠ.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να προχωρήσει άμεσα στη καταβολή του δώρου καθώς και στην πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών.

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία
Παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet