Ο επίλογος του πρωταθλήματος για τις Γυναίκες του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ο επίλογος του πρωταθλήματος για τις Γυναίκες του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Με ήτα έκλεισε το πρωτάθλημα η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου ΠΑΚ Χαλανδρίου, η οποία, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, έχασε από την ομάδα του Α.Σ. Παπάγου, με σέτ 0-3 (13-25, 21-25, 24-26).

“Με απολογισμό 10 νίκες και 12 ήττες στο πρωτάθλημα, η ομάδα τερμάτισε στην 8η θέση, μακριά από τις γνώριμες κατατάξεις των τελευταίων ετών, που μας έδιναν το εισιτήριο για την συμμετοχή μας στα play off”, σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Τζήμος, σε ανάρτησή του στη σελίδα του Σωματείου στο facebook και συνεχίζει:

“Σε κάθε περίπτωση ανήκουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή μας για την ανταπόκρισή τους στη φετινή δύσκολη χρονιά, εξαιτίας κυρίως των εξωγενών παραγόντων που αντιμετώπισε η ομάδα μας και οφείλονται στην αναστολή λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου, την αλλαγή της έδρας μας σε κάποιους εντός έδρας αγώνες κ.λπ.

Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ώστε να γίνει ο αναγκαίος προγραμματισμός της ομάδας μας, τόσο σε οργανωτικό αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου να ξαναβρεί την γνώριμη ανταγωνιστικότητά της και να έχει επιτυχημένη πορεία στην προσεχή αγωνιστική περίοδο”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet