Στα Πολιτιστικά Δρώμενα προσκαλεί η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη
Πολιτισμός

Στα Πολιτιστικά Δρώμενα προσκαλεί η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Πολιτιστικά δρώμενα διοργανώνει το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» – ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο 2016.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη καλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν τα δρώμενα με το ακόλουθο μήνυμα:

Κυρίες και Κύριοι,

Ο θεσμός των Πολιτιστικών Δρωμένων του ΠΕΑΠ γίνεται συνώνυμο της ειλικρινούς μας προσπάθειάς για ανάδειξη της σύνθεσης των καλλιτεχνικών δομών, της περαιτέρω ανάπτυξης των διαδημοτικών συνεργασιών και της σφυρηλάτησης ενός πνεύματος αλληλεγγύης μέσα από κάθε έκφανση της πολιτιστικής μας πορείας.

Πολιτιστικά Δρώμενα ΠΕΑΠ - Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος 2016Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με Φορείς και Συλλόγους του Δήμου μας, με ιδιώτες και εθελοντές που πιστεύουν στην ίδια ανθρωποκεντρική Φιλοσοφία που έχει στο επίκεντρο τις Ιδέες για τη σφυρηλάτηση μια υγιούς κοινωνίας με πολιτιστικά αντανακλαστικά. Περισσότερο από ποτέ, στις μέρες μας, η επένδυση στον Πολιτισμό σημαίνει επένδυση στην ίδια την Κοινωνία. Σημαίνει επένδυση στις πανανθρώπινες αξίες της Ιστορίας και των Παραδόσεών μας.

Με εκδηλώσεις δωρεάν για όλους υποδεχόμαστε τον Μάιο, τον Ιούνιο & τον Ιούλιο, προσδοκώντας το τελείωμα της Άνοιξης και οι αρχές του Καλοκαιριού να σηματοδοτήσουν καλύτερες, ποιοτικότερες και ποιο ξέγνοιαστες στιγμές πολιτιστικής αφύπνισης. Με το 39ο Φεστιβάλ Παιδιού, με διοργανώσεις πανελλαδικής εμβέλειας με έμφαση στον χορό, με θεατρικά και μουσικά δρώμενα, πάρτι κοινωνικών χορών, συνδιοργανώσεις που έχουν ιστορικό υπόβαθρο, εικαστικές εκθέσεις και συλλογικές δράσεις με κοινωνικό περιεχόμενο, διαμορφώνουμε ακόμη ένα τρίμηνο ποιοτικής πολιτιστικής αισθητικής.

Πιστοί στο τρίπτυχο που έχουμε θέσει ως βάση υλοποίησης έργου από την πρώτη στιγμή στο ΠΕΑΠ: Οικονομικός εξορθολογισμός, Ανθρωποκεντρικός προσανατολισμός, Κοινωνική αλληλεγγύη.

Συνεχίζουμε δυναμικά, αγκαλιάζουμε κάθε πρωτοβουλία ξεχωριστά, δίνοντας περισσότερο χρώμα στα όνειρά μας.

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοτική Σύμβουλος

Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ

Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Δείτε το πρόγραμμα των Πολιτιστικών Δρώμενων Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet