Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, συνάντηση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με σκοπό τη συζήτηση για τα μέτρα και τις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών για την αντιπυρική περίοδο 2016.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με την εμπλοκή όλων των φορέων σε δράσεις και μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών για την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο.

Ο κ. Τ. Μαυρίδης δήλωσε ότι ο Δήμος έχει ήδη προνοήσει για τη λήψη μέτρων πρόληψης και βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, με υδροφόρα οχήματα και οδηγούς, ενώ ταυτόχρονα έχει εντατικοποιήσει τους καθαρισμούς βλάστησης στα ιδιωτικά οικόπεδα.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν, εκτός του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παπανικολάου, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου κ. Φραγκούλης, ο υπεύθυνος γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. Αντωνόπουλος, η κ. Καραμάνου από την αυτοτελή διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης κ. Αντωνίνης και η υποδιοικητής από το Τμήμα Τροχαίας της Κηφισιάς κα Τζερεμέ.

Παρόντες ήταν επίσης από το 9ο Πυροσβεστικό Σώμα ΟΑΚΑ ο υποδιοικητής κ. Κούρος, από το δασαρχείο Πεντέλης η κα Ξουραφά, εκπρόσωπος από την Εθελοντική οργάνωση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Ιακωβίδης και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης κ. Δελατόλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet