Οι «κλειστές» συσκέψεις έκαναν «κόκκινο πανί» το «Πράσινο Σημείο»
Πρόσωπα

Οι «κλειστές» συσκέψεις έκαναν «κόκκινο πανί» το «Πράσινο Σημείο»

Συναντήσεις, αναπάντητα ερωτήματα, «λεπτές ισορροπίες» και σωρεία καταγγελιών καλύπτουν το «καυτό», όπως εξελίσσεται, θέμα του «Πράσινου Σημείου» στη Λυκόβρυση. Βασικοί πρωταγωνιστές της υπόθεσης ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης και «μήλον της έριδος» τι έχει συζητηθεί μεταξύ τους αναφορικά με τον χώρο του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης.

Ο δήμαρχος επιμένει να απορρίπτει, σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους, ότι γνώριζε για την πρόθεση της Περιφέρειας να εγγράψει στον προϋπολογισμό της κονδύλι 1,5 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία «Πράσινου Σημείου» στον προαναφερόμενο χώρο. Από την άλλη πλευρά, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου επιμένουν ότι υπάρχει «μυστική συμφωνία» μεταξύ των δύο ανδρών για τη δημιουργία του «Πράσινου Σημείου», το οποίο, μάλιστα, όπως σημειώνουν, θα είναι διαδημοτικού χαρακτήρα.

Πού βρίσκεται η αλήθεια δύσκολο να ειπωθεί. Εξάλλου, ουδείς μπορεί να γνωρίζει με ασφάλεια τι συζητήθηκε πίσω από τις… κλειστές πόρτες. Ωστόσο, είναι επίσης δύσκολο να υποθέσει κάποιος ότι ο κ. Γ. Καραμέρος από μόνος του σκέφθηκε ότι ο χώρος του ερειπωμένου κλειστού γυμναστηρίου στη Λυκόβρυση είναι κατάλληλος για να υποδεχθεί μία τέτοια δομή και προχώρησε «αυτόνομα» στην εγγραφή του σχετικού κονδυλίου.

Εκείνο που μάλλον με βεβαιότητα μπορεί να υποστηρίξει κάποιος είναι ότι η όλη υπόθεση, δεδομένης της διάστασης που έχει λάβει, μόνο «ανώδυνα» δεν πρόκειται να κυλήσει, όσο κάποιοι θεωρούν ότι για τόσο μείζονος σημασίας θέματα οι αποφάσεις μπορούν να λαμβάνονται σε «κλειστές» συσκέψεις και με αμφιβόλου αποτελεσματικότητας προσπάθειες ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet