Πρόσκληση στους ενεργούς πολίτες
Πολιτική

Πρόσκληση στους ενεργούς πολίτες

Ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος θα παρουσιάσει τη νέα, ανεξάρτητη δημοτική κίνησή του, με την οποία θα κατέβει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014, στο αμφιθέατρο του Δημόκριτου. Μία κίνηση που, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, αγκαλιάζει όλους τους ενεργούς πολίτες που αγαπούν την πόλη.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

Με δεδομένη την παρούσα κοινωνική συγκυρία και την κατάσταση που επικρατεί στην Αγία Παρασκευή, η συσπείρωση υγιών δυνάμεων της πόλης, πέρα και πάνω από κόμματα, αποτελεί αναγκαιότητα.

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, και ώρα 19.00, στο αμφιθέατρο του Δημόκριτου, θα παρουσιαστεί η αυτοδιοικητική πρόταση, του νέου ανεξάρτητου συνδυασμού, με επικεφαλής τον Βασίλη Γιαννακόπουλο.

Η νέα, ανεξάρτητη δημοτική κίνηση, αποτελείται από πολίτες της Αγίας Παρασκευής, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, συλλογικότητες και τοπικούς φορείς, καθώς και ενεργούς πολίτες που αγαπούν την πόλη και επιθυμούν την άμεση αλλαγή του πολιτικού σκηνικού σε αυτήν και τη σύμπραξη άξιων – ικανών ανθρώπων για την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου.

Δημιουργήθηκε με στόχο να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για τα συγκεκριμένα προβλήματα της πόλης και αποτελείται από στελέχη που έχουν διοικητική εμπειρία στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και ανθρώπους που, με τις επαγγελματικές τους γνώσεις, την κατάρτιση και την εμπειρία τους, μπορούν να συνεισφέρουν στη διοίκηση του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρουσίασης έχουν προσκληθεί όλοι οι συλλογικοί φορείς της Αγίας Παρασκευής και είναι ανοικτή για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet