Ανοιχτή εκδήλωση διαβούλευσης για τη διαχείριση αποβλήτων στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Ανοιχτή εκδήλωση διαβούλευσης για τη διαχείριση αποβλήτων στα Βριλήσσια

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος, το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου 11π.μ., θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία για την πορεία του νέου Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ) και του νέου δημοτικού προγραμματισμού του Δήμου Βριλησσίων για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της πόλης.

Θα παρουσιαστούν εισηγήσεις εκπροσώπων των αρμόδιων εμπλεκόμενων φορέων και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις για ένα από τα πλέον σημαντικότερα ζητήματα για τον συγκεκριμένο Δήμο και την Αττική συνολικά.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

11:00 Προσέλευση

11:15 Χαιρετισμοί

  • Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.
  • Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργος Καραμέρος.

11:30 «Εξέλιξη δράσεων του Στρατηγικού Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Βριλησσίων», Θεοδόσης Καλλίτσης – Προϊστάμενος Τμήματος Καθαριότητας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων.

11:50 «Παρουσίαση Εξειδικευμένου Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Βριλησσίων», Βασιλική Στεργίου – Πολιτικός Μηχανικός.

12:10 «Τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης και η εξελισσόμενη επεξεργασία για την οριστικοποίηση του νέου Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ)», Ανδρέας Πανταζόπουλος – Ειδικός Συνεργάτης Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

12:30 «Ενημέρωση για το νέο ρεύμα αποκομιδής οργανικών στον Δήμο Βριλησσίων και τις δυνατότητες ανάπτυξης της δημοτικής και συνοικιακής κομποστοποίησης», αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας, Αλέξης Μαυραγάνης.

12:50 Ανοιχτή Συζήτηση – Ερωτήσεις/Τοποθετήσεις.

Σημειώνεται ότι η ημερίδα της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2016 για τη «Βιώσιμη διαχείριση ρεμάτων και υδάτων» δεν θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2016, αλλά σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet